Znova půltucet branek v naší síti…

[23. 8. 2021 8:09:40]
Znova půltucet branek v naší síti…

Přeštice – „A“ muži 6:0 (4:0)

 

Sestava:
Glogar - Repetný, L.Brotánek, Krotil, Hanuš, Hašek, Kdolský, Novotný, Soldát (67.R.Kvěch), D.Čipera (62.M.Krůta), Haas (62.Habart)

K zápasu bohužel neodjelo z různých důvodů několik hráčů z kádru mužstva (M.Dvořák, Sosnovec, D.Krůta, Kouklík, Sochůrek, M.Sirotek, L.Dřevojan). Opět to byla stejná písnička jako s Lomem, špatná defenzíva mužstva, nikdo neměl nikoho a vynikali jsme ve špatné přihrávce. Na obranu přihrávajících hráčů je potřeba říct, že se jim nikdo neukazoval. Domácí začali zápas dvěma rohy, které naše obrana odvrátila. První šanci jsme měli my. Když domácí kopali roh, Glogar rychle vykopl na Repetného a ten se utkal na rohu velkého čtverce s domácím brankářem. Míč se odrazil k Haasovi, který adresoval přihrávku do pokutového území na Čiperu, tomu divně míč odskočil a jeho pomalá střela mířící do branky neudělala žádný problém obránci na lajně. Zkažená přihrávka Novotného vedla k první brance v naší síti ve 12.minutě - 1:0. Ve 14. minutě střílel Haas a my kopali roh bez ohrožení domácí branky. Další špatná rozehrávka v 19. minutě vedla k druhému gólu - 2:0. 23. minuta a 24. minuta 3:0, 4:0. Ve 26. minutě podržel mužstvo Glogar. Domácí trochu povolili a Novotný se dostal do dvou šancí, když nejdříve střílel nohou a potom hlavou, vše vyřešil domácí brankář.

Druhý poločas už byl jen v režii domácích a po většinu času se hrálo na naší polovině. Až do 73. minuty nás svými zákroky držel Glogar. V 73. minutě prošel domácí hráč naší obranou jako nůž máslem a nezadržitelně skóroval do šibenice - 5:0. My jsme za celý druhý poločas vystřelili jen jednou Kdolským nad a to v 80. minutě, když už domácí vystřídali pět nejlepších hráčů. Šestá branka padla v 90. minutě, když naši hráči reklamovali ofsajd. Další divizní zápas hrajeme doma v neděli 29.8. od 17:00 proti Katovicím.

 

MOL CUP:

Ve středu 25. 8. nás čeká zápas 2. kola poháru, když se na domácím hřišti utkáme s ligovým mužstvem SK Dynamo České Budějovice. Přijďte naše hráče podpořit (zápas poháru se na TVcom nevysílá)! Začátek zápasu je v 17.00 hod. 

 


 

Zpět na články »