Změny v kádru "A" mužstva (odchody a příchody)

[28. 7. 2021 8:36:08]
Změny v kádru

Stejně jako před každou sezónou, tak i letos došlo v kádru "áčka" k několika změnám. Několik hráčů se rozhodlo přestoupit do jiného klubu, ale na jejich místo přišlo několik nových tváří.  

 

Odchody:  Filip Dřevojan (Rakousko)
                    Kryštof Kvěch (Rakousko)
                    Tomáš Řehák (SK Chlumec)

 

Příchody:


Marek Hanuš
– 27 let, přišel z FK Zbuzany (ČFL)
Odchovanec Tatranu Sedlčany, který následně dlouho působil v 1. FK Příbram, kde si dokonce zahrál 1.ligu. Dále během kariéry hrál i za několik dalších klubů ve vyšších soutěží, např. Česká Lípa, Litoměřicko, Vyšehrad, Viktoria Žižkov.

 

Matěj Habart – 18 let, návrat z hostování v 1.FK Příbram (liga dorostu)
Odchovanec Tatranu Sedlčany, který zde hrál hlavně v přípravce a částečně ještě v žácích. Následně krátce působil v mládeži SK Slavia Praha a nyní hrál dorosteneckou ligu v 1. FK Příbram.   

 

Pavel Krotil – 19 let, návrat z hostování v 1.FK Příbram (liga dorostu)
Hráč začínal s fotbalem v Kamýku nad Vltavou, poté hrál za žáky v Sedlčanech, kde svými výkony upoutal pozornost 1. FK Příbram, kam následně do kategorie dorostu přestoupil a dostal možnost si zahrát dorosteneckou ligu.

 

Šimon Sosnovec – 18 let, přechod z kategorie dorostu

 

Novým vedoucím mužstva se před novou sezónou stal Ludovít Kiš, který v předchozích letech pracoval pro fotbal na Vysokém Chlumci.

 

Věříme, že se všem novým tvářím v našem mužstvu bude dařit a přejeme jim hodně úspěšně zvládnutých utkání!!!

 

Po těžkých zranění se do tréninkového a zápasového procesu pomalu budou zapojovat Petr Haas a Pavel Lípa. Bohužel o něco déle ještě bude rehabilitovat po operaci kolene Martin Doubrava.  

 

Zpět na články »