Zkušený rozhodčí nezvládl utkání sezony okresního přeboru.

[20. 4. 2015 18:24:27]
Zkušený rozhodčí nezvládl utkání sezony okresního přeboru.

Již od úvodu sobotního utkání mezi prvním a druhým mužstvem okresního přeboru, bylo zřejmé, že oběma mužstvům jde o hodně. Domácí se vítězstvím chtěli přiblížit v tabulce vedoucímu Tatranu a hosté zas toužili po potvrzení dosavadní neporazitelnosti. 

Spartak Příbram "B" - Tatran Sedlčany "B"  2:4 (0:2)

 

Zatím co hráči Sedlčan volili fotbalové zbraně, hráči Spartaku nasadili surovou místy až záludnou hru se snahou zastrašit soupeře a zranit co nejvíce hráčů. Bohužel tomu nezabránil ani bývalý spartakovec a nyní dlouholetý rozhodčí Schořovský. A tak na straně hostů přibývalo zraněných až to vyvrcholilo těžkým zraněním jednohoz nich pro kterého musela přijet rychlá záchranná služba. Je škoda, že tak zkušený rozhodčí si nedokáže uvědomit, že hráči na této úrovni hrají fotbal pro zábavu a většinou druhý den po zápase musí do svého zaměstnání nebo se věnovat svému podnikání.

 

Jsme rádi , že i za této situace naši hráči zápas dokázali fotbalově zvládnout a nesnížili se k oplácení surové hry některých hráčů soupeře. Tatran se již ve 13 min. po krásné přihrávce výborně hrajícího Strnada a přesném centru Dvořáka ujal hlavičkou Havla vedení v utkání. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Střelcem byl opět Havel a nahrával tentokrát M. Chlasták. Do poločasu se již mnoho nestalo. Začátek druhé půle opět patřil hostům, ale bohužel šance tentokrát zůstaly nevyužity.  Co nedokázali hosté to se povedlo domácím a tak v 60 min. bylo vyrovnáno. I za této situace však hráči Tatranu dokázali proč jim patří první příčka. Nejen, že dokázali vstřelit dva důležité góly, ale ještě si vypracovali mnoho dalších příležitostí a za to jim patří velké uznání celého realizačního týmu.

 

Za zmínku stojí ještě jedna důležitá věc a to jak se zachovali domácí pořadatelé. Při zranění našeho hráče a čekání na RZ došlo k přerušení zápasu na 20 min za které rozhodčí nastavuje hrací čas. Toto však domácím pořadatelům nestačilo a tak na tabuli, která ukazuje čas a skóre zápasu vrátili čas, což pravidla nedovolují.

 

Sestava: Ješuta – Čermák, Janoušek (71´ R. Šťovíček), Brotánek, Dvořák – Čejda (57´ Lengyel), M. Chlasták (46´ P. Chlasták), Strnad, Brunclík, Čížek (29´ Vrbický) – Havel

 

Góly: Havel 2x , Brotánek , Šťovíček

 

Vedoucí mužstva: Brotánek

 

Trenéři: Kasa, Smola

Zpět na články »