Zdařilá generálka našeho „A“ mužstva na start jarní části

[4. 3. 2019 7:37:01]
Zdařilá generálka našeho „A“ mužstva na start jarní části

Meteor Praha – „A“ muži   4:4 (0:1)

 

Sestava:
Glogar (46.Dřevojan F.) - Lípa P. (46.Hájek) , Brotánek L., Čejda D., Krůta M., Kdolský, Dvořák M., Kvěch K., Soldát (60.Sirotek M.), Senft (70.Lípa V.), Haas (60.Matoušek L.)

Fotbalisté Tatranu odjeli k poslednímu přípravnému zápasu do Prahy na Meteor, který hraje divizi skupiny B a je na třetím místě. Pozitivní bylo, že se nám částečně vyprázdnila marodka a hned to bylo na výkonu mužstva znát. Na marodce zůstali David Krůta, Dominik Němec a Honza Vystyd s kterým to nevypadá dobře, poslední lékařská prohlídka u specialisty rozhodne jestli se Honza ještě vrátí na fotbalové trávníky. Všichni si přejeme aby se nám Honza vrátil a přejeme mu aby všechno dobře dopadlo. Domácí začali zápas s obrovským nasazením a napadali naše hráče na samém vrcholu. Jenže naši hráči se pěknou kombinací dostávali do protiútoků. To na domácí hráče působilo jako červené plátno na býka a předvedli několik nevybíravých zákroků. Do vedení šel Tatran ve 13.minutě, když obětavě vybojoval u lajny míč Kdolský a přihrál Senftovi, který se otočil kolem beka a střelou na přední tyč nedal brankáři šanci - 0:1. Byla jen škoda, že jsme nepřidali další branky. Šanci měl Haas, nádherná střela Dvořáka šla těsně nad a Čejdy po standardce vedle.

Druhý poločas začal v 51.minutě přísnou penaltou, z které domácí vyrovnali na 1:1.V 60.minutě zahrával Kdolský trestný kop a ve čtverci našel Brotánka, který vrátil Tatranu vedení - 1:2. Za šest minut bylo vyrovnáno na 2:2. A v 70.minutě domácí skóre otočili ve vlastní prospěch, když se prosadily z další sporné penalty, ale jak prohlásil náš hráč, když jí rozhodčí odpískal tak je - 3:2. Hned z rozehrání bylo vyrovnáno: Dvořák kolmicí našel nabíhajícího Senfta a ten podruhé skóroval - 3:3. Senft mohl dosáhnout i hattricku, ale domácí brankář jeho další pokus tečoval mimo branku a další pěkné střely Dvořáka, nebo Kdolského minuly cíl. Míša Kdolský se ještě dostal sám ze strany před padajícího brankáře, ale trefil jeho tělo. Do vedení nás poslal Kdolský z trestného kopu, když v 87.minutě poslal míč přes zeď do šibenice - 3:4. Po této brance najednou chtěli všichni útočit a zapomněli na zadní vrátka a domácí vnikli do otevřené obrany a ještě vyrovnali - 4:4. Naši hráči předvedli dobrý výkon a jestli budou tímto způsobem hrát, nemusíme mít obavy o dobré výsledky.

 

V neděli hrajeme první jarní mistrovský zápas proti Jindřichovu Hradci od 14.30 hod. Srdečně zveme všechny příznivce, aby přišli povzbudit naše borce.

 

Zpět na články »