Zbytečně ztracené body

[29. 9. 2021 10:19:51]
Zbytečně ztracené body

Doubravka – „A“ muži    3:2 (1:2)

 

Sestava:
Dřevojan - Repetný, Sosnovec, Krotil (46.L.Brotánek), Novotný, Soldát, Kdolský (70.Kouklík), M.Dvořák (79.M.Sirotek), Hanuš, Habart, Haas (60.D.Čipera)

Základní sestava chtěla konečně zvítězit a přivést tři body. Od začátku zápasu dřeli, v přemíře snahy tam bylo i dost nepřesností v přihrávce. Do patnácté minuty se odehrával zápas od čtverce ke čtverci. První šanci si vytvořili domácí v 16.minutě po rohu. Ve 20.minutě kopali domácí další roh a Krejčí přetlačil našeho hráče a skóroval - 1:0. My jsme okamžitě odpověděli, Hanuš kopal ze strany trestný kop, na který si naběhl Haas a hlavou zavěsil - 1:1. Ve 26.minutě jsme zápas otočili, Dvořák poslal Habarta do úniku, ten utekl obránci a jeho centr poslal Haas do branky - 1:2. Domácí byli opaření z rychlého obratu a Tatran mohl přidat další branku. Habart se snažil dalekonosnou střelou trefit branku jako v zápase s Táborskem, ale bohužel minul. Ve 34.minutě volil Habart střelu /slabou/ místo přihrávky na nabíhajícího Repetného. Těsně před koncem poločasu jsme kopali roh, ale střela šla nad.

 

Do druhého poločasu musel trenér nuceně střídat zraněného Krotila Brotánkem. Každé naše vynucené střídání, ale prostupně v dalším průběhu oslabovalo naše mužstvo. V 55.minutě přišla pohledná akce, Haas - Habart a střílející Dvořák, bohužel jeho střela byla zablokována. Hřiště opustil Haas, který do té doby byl na hřišti velice platný. Domácí začali mít převahu, ale naši bojovali a nepouštěli domácí do šancí. Při jednom našem výpadu jsme nebyli daleko třetí brance, Hanuš křížnou přihrávkou našel Soldáta, který posunul na Repetného, ale jeho střelu vyrazil brankář na roh. Domácí vyrovnali v 70.minutě na 2:2 po zbytečné ztrátě míče Čiperou. Vzápětí se snažili unikající Novotný a hlavou střílející Kouklík vrátit vedení Tatranu. Škoda že hlavička nešla dolu, ale byla pro brankáře v ideální výšce. V 85.minutě mohl zápas rozhodnout Sirotek, který šel úplně sám na branku, ale vůbec branku netrefil. Nedáš dostaneš, když už to vypadalo že si odvezeme aspoň jeden bod, tak si v 90.minutě Čipera zpracovává míč na dlouhou nohu v pokutovém území a místo razantního odkopu o míč přišel a pro Roubala nebyl problém dát gól na 3:2! Mužstvo si nezasloužilo prohrát, bohužel střídající hráči nebyli schopni plně nahradit hráče, kteří museli hřiště opustit. Středoví hráči nastupují a nejsou stoprocentně fit, to platí i o Haasovi, přesto do svého vystřídání byli na hřišti vidět. Vynucené střídání Krotila bylo rovněž na hřišti znát. Další zápas hrajeme v sobotu v Berouně od 10.15 hod.  

 

Zpět na články »