Zápas dvou rozdílných poločasů

[29. 10. 2019 7:50:02]
Zápas dvou rozdílných poločasů

Slavoj Mýto – „A“ muži    5:1 (1:1)

 

Sestava:
F.Dřevojan - Repetný, D.Čejda, Řehák, M.Krůta, D.Krůta, Kdolský, M.Dvořák, Soldát (84.Kouklík), K.Kvěch (75.Novotný), Čipera (75.M.Sirotek)

Zápas na hřišti v Mýtě začali lépe hráči Tatranu, od začátku to byl fotbal, na který se dalo koukat. Hráči byli v pohybu, vycházeli narážečky, na které nestačili domácí fotbalisté reagovat. A přišli i super šance. První měl Kdolský, ale střílel v dobré pozici vedle. Ve 12.minutě předvedl svoje umění Dvořák, který obešel několik hráčů a ocitl se sám před brankářem, bohužel si nevšiml že brankář domácích nakročil, aby vykryl střelu na zadní tyč a to se mu povedlo. Škoda, na přední tyč by to byl gól. Ale ten padl po rohovém kopu Kdolského a střele Davida Krůty - 0:1. V 18.minutě po další super akci fotbalistů Tatranu měl gólovku Kdolský, ale nedal. Tatran mohl v 18.minutě vést tři nula a bylo by po zápase. Jenže po neproměnné šanci Kdolského udeřili z rychlého brejku domácí a střelou do šibenice vyrovnali na 1:1. Tato branka zapůsobila na hráče Tatranu negativně a najednou se vytratila ze hry lehkost a začaly se kupit chyby v rozehrávce. Strhnout vedení na stranu Tatranu se pokusil Dvořák, ale jeho prudká střela šla těsně nad. Poslední naše střela v prvním poločase, od Čipery hlavou, skončila v náručí brankáře.

 

Přesto, že si hráči o poločase slíbili, že se vrátí ke hře z prvních dvaceti minut, nic nesplnili. Za druhý poločas jsme branku domácích neohrozili. Dvě hlavičky Čejdy po rohách skončily nad a bomba Sirotka šla přes celou branku vedle. Domácí posadil do sedla v 54.minutě zbytečným faulem v pokutovém území Milan Krůta. Domácí penaltu proměnili, a to i přesto, že si na ní Dřevojan sáhl - 2:1. V 63.minutě předvedl pěkné zákroky Dřevojan. Další rána do řad hráčů Tatranu přišla v 67.minutě, když špatnou rozehrávku Repetného řešil Čejda zadržením domácího hráče rukama a následovala červená karta! Hra se rozpadla a bylo jen otázkou, kolik to skončí. V našem mužstvu není jediný hráč, který by hráče vyburcoval k lepšímu výkonu, když se prohrává, jediný který se snažil něco udělat i přes velkou chybu při vyloučení Čejdy byl Repetný. Domácí toho jednoznačně využili ke vstřelením dalších branek do rozklížené obrany: 71.minuta - 3:1, 82.minuta - 4:1, 84.minuta - 5:1. Dobře rozehraný zápas nakonec skončil potupným „bůrem“. Další zápas hrajeme doma v neděli proti Mariánským Lázním od 14.00 hod. A určitě budeme potřebovat při naší marodce a vyloučení Čejdy podporu našich fanoušků.

 

Zpět na články »