Přijďte se v Sedlčanech podívat na utkání 2.ligy dorostenek

[12. 5. 2015 12:28:59]
Přijďte se v Sedlčanech podívat na utkání 2.ligy dorostenek

V sobotu 16.5.2015 od 16:00 hod se na městském stadionu Tatran uskuteční utkání 15.kola 2.ligy dorostenek, v kterém se střetne Minerva Praha FF s mužstvem DFK Bohemians 1905

Jedním z důvodů, proč se hraje u nás je snaha propagace dívčího a ženského fotbalu. Minerva hraje v jarní části domácí utkání na různých místech (Jesenice, Votice, Sedlec-Prčice,…). Druhým a neméně podstatným faktem, že se hraje právě na Sedlčansku je skutečnost, že v tomto pražském týmu momentálně působí několik hráček z tohoto regionu. V „domácím“ dresu by se tak například měla představit i Tereza Zrůbková, která dříve hrála za Sedlčany, v jejichž dresu si zahrála v sezóně 2010/2011 dokonce žákovskou divizi, což tehdy byla druhá nejvyšší soutěž v republice.  


Po čtrnácti odehraných kolech patří Minervě 3.místo v tabulce 2.ligy, které si případnou sobotní výhrou může definitivně zajistit. Naopak soupeřkám letošní sezóna příliš nevychází a figurují až na 9.pozici. Na podzim ovšem vzájemný zápas vítěze nepoznal (2:2), a tak ani tentokrát se nedá předpokládat žádná jasná záležitost. Utkání se hraje na 2 x 40 minut.  

 

web: www.http://minervaff.sklub.cz/ 

Zpět na články »