Z vyrovnaného zápasu s vedoucím celkem tabulky nakonec vyšlo béčko naprázdno

[2. 11. 2021 7:50:23]
Z vyrovnaného zápasu s vedoucím celkem tabulky nakonec vyšlo béčko naprázdno

FUMBI I. B třída, skupina E – 12. kolo
Sobota 30. 10. 2021 (hřiště: Tatran)

 

„B“ muži – Kr. Dvůr „B“  0:2 (0:0)
G: --- 

Sestava:
Glogar – M.Krůta, Pudil, Kouklík, T. Čipera, J.Dvořák, D.Čipera, Bláha, Hašek (71.Chocholoušek) – Špaček (62.Stibor), Sochůrek (65.Jirák)

ŽK: Špaček, J.Dvořák


V posledním domácím podzimním zápase jsme se střetli s vedoucím celkem tabulky, kterým je rezerva třetiligového Králova Dvora. Hned od prvních minut bylo vidět, že se potkala dvě kvalitní mužstva, která se snaží hrát fotbal a nikoliv jen nakopávat a bojovat v tvrdých soubojích. První poločas příliš šancí nepřinesl a hrálo se hlavně ve středu pole. Za větší zmínku stojí jen dvě situace před hostující brankou ze 14.minuty. Nejdříve nebezpečně rozehrál trestný kop M.Bláha a brankář jeho pokus s námahou vyrazil. Z pokračující akce se k míči dostal M.Krůta, namířil si to kolmo do vápna, ale jeho střelu z dobré pozice gólman také dokázal zlikvidovat.

Druhý poločas již přinesl více zajímavých situací před oběma brankami. Nejdříve hosté z nenápadné akce ve 47.minutě nastřelili břevno, ale následně jsme převzali iniciativu a zdálo se, že bychom brzy mohli jít do vedení. V 51.minutě pěkně pronikl až do zakončení M.Hašek, jenže byl z toho jen roh. Hned o minutu později měl stejný hráč další nadějné zakončení, ale po zákroku brankáře z toho byl jen závar před brankou. V 56.minutě se míč po rohu odrazil na hranici vápna k D.Pudilovi, který ho dokázal pěkně trefit a jeho tvrdá střela skončila na tyčce. V 61.minutě neproměnili dobrou příležitost hosté. V 65.minutě přišel zlomový okamžik utkání. Po špatné rozehrávce soupeře s k míči ve vápně dostal M.Sochůrek a hosté situaci zachraňovali jen za cenu faulu. Bohužel k překvapení všech se penalta nepískala. Ještě více nás tento moment mohl mrzet o minutu později, kdy se hostující hráč z velké dálky opřel do odraženého balonu a nechytatelně přehodil našeho brankáře – 0:1. V 73.minutě přišel další sporný moment, když nebyl odpískán zákrok na polovině hřiště, z čehož šli hosté do samostatného úniku a zvýšili na 0:2. V 79.minutě předvedl pěknou individuální akci D.Pudil, pronikl až před brankáře, ale ten jeho zakončení vystihl a nepřipustil snížení stavu. Bohužel ani závěrečný tlak už žádnou změnu stavu nepřinesl a hosté si odvezli všechny body. Naše mužstvo musím za výkon v tomto zápase pochválit, protože lídrovi soutěže jsme byli více než vyrovnaným soupeřem a zasloužili jsme si nějaký bod získat. Celkově se určitě jednalo o nadprůměrné utkání I.B třídy.    

Zpět na články »