Z Rokycan se "A" mužstvo vrátilo bez bez bodů

[11. 11. 2019 7:59:46]
Z Rokycan se

Rokycany – „A“ muži 2:0 (1:0)

 

 

Sestava:
Glogar - Repetný, Řehák, D.Čejda, M.Krůta, D.Krůta, Kdolský, M.Dvořák, Soldát (81.M.Sirotek), K.Kvěch (85.Sosnovec), Čipera (85.Novotný)

Začátek zápasu patřil domácím a už ve třetí minutě musel ukázat své umění Glogar. V 11.minutě utekl po lajně jeden z domácích hráčů, přesnou přihrávkou před branku našel svého spoluhráče a pro toho už nebyl problém dát na 1:0. Další akce domácích končily střelami nad nebo vedle. Glogar zasahoval už jen jednou. Hráči Tatranu předváděli pro oko diváka hezký fotbal, ale veškeré umění končilo před pokutovým územím. Akce přehrávali a za celý poločas šla na brankáře jen jedna střela. To z 35 metrů z trestného kopu vystřelil David Krůta a domácí brankář měl plné ruce práce.

 

Ve druhém poločase jsme přece jen častěji vystřelili, ale branku jsme netrefovali. Domácí taky své šance neproměňovali, někdy jim v tom zabránil Glogar. A tak jsme stále byli ve hře o dobrý výsledek. Ale v 72.minutě udělal náš nejzkušenější hráč Soldát hrubou chybu, když špatnou přihrávkou poslal domácí hráče do brejku a bylo to 2:0. Divákům se musel fotbal líbit, obě mužstva předvedla několik pěkných akcí. Domácí ale zvítězili zaslouženě, byli důrazní, a když šli do brejku, tak ve velkém počtu hráčů a nebáli se střílet. Naši hráči byli se střelbou na štíru a bez střelby nepadají branky a nedá se vyhrát. A tak musíme doufat, že v posledním podzimním zápase na domácím hřišti si gól naši fanoušci proti Berounu zakřičí. Zápas začíná v SOBOTU 16.listopadu od 13.30 hod.

 

Zpět na články »