Z Dobříče veze Béčko pouze bod.

[6. 6. 2017 10:38:05]
Z Dobříče veze Béčko pouze bod.

Poslední tříbodové vítězství jsme slavili 23. dubna a do Dobříče jsme proto zajížděli s cílem tuto bilanci změnit. Domácí na tom byli ještě hůře. Naposled bodovali 9. dubna a dostali se do vážných sestupových problémů. Nás čekaly zatím největší problémy se sestavou. Z různých důvodů chyběli Pudil, Ségl, Bartůšek, Pavel Lípa, Pešek, Kvěch, Valenta, Filip Šťovíček a Matoušek!!! Věkový průměr týmu, který do Dobříše odcestoval, byl 20 let…

FK Dobříč 1940 - Tatran Sedlčany „B“ 3:2p. (1:1)

 

G: Kabíček, Krůta

 

Penalty

Proměnili: Otradovec, Brotánek, Sirotek M., Čížek

Neproměnili: Krůta

 

Sestava Tatranu: Glogar  - Brotánek T., Hofman, Čížek, Dvořák J. -  Sirotek P.(72.Lhota), Otradovec, Krůta, Sirotek M. – Lípa V., Kabíček.

 

ŽK: 43. Krůta, 53. Hofman, 55. Čížek

 

Na kvalitním trávníku jsme začali dobře a dařilo se nám praktikovat kombinační fotbal. Od začátku jsme byli lepším týmem. V 6.min poslal Dvořák vysoký míč do vápna, kde se důrazně prosadil hlavou Kabíček, bránu ale minul. V 11.min jsme předvedli pěknou akci na pravé straně. Krůta si narazil s Kabíčkem a ve vápně dal pod sebe na Otradovce, jehož tvrdou ránu vyrazil domácí brankář Hejduk. O minutu později jsme už šli do vedení. Otradovec dal doleva na Marka Sirotka, ten zatáhl po křídle a před bránou našel důrazného Kabíčka, který nezadržitelně skóroval 0:1. Teprve po gólu se připomenuli domácí. Ve 13.min vysoký míč do vápna hlavičkoval domácí Kadlec vedle. Ten byl díky své vysoké postavě velkým nebezpečím a o pět minut později byl u vyrovnání. Dlouhý aut domácí prodloužili na zadní tyč, kde se snažil Hofman odstavit Kadlece tak nešťastně, že srazil míč na naší bránu, Glogar nedokázal reagovat a míč se pomalu dokutálel do branky 1:1. Po vyrovnání jsme dál pokračovali v aktivní hře. Ve 26.min byl faulován Krůta. K trestňáku z 20 metrů se postavil Marek Sirotek a jeho povedenou střelu jen s námahou vyrazil brankář na roh. Ve 30.min se důrazně prosadil středem Kabíčkem, vysunul do uličky na Lípu, jeho střelu ale opět vyrazil Hejduk na roh. Ve 40.min udržel aktivní Kabíček míč po autu, posunul ho na Krůtu a jeho tvrdá střela prolétla křížem malým vápnem mimo.

 

Druhou půli jsme začali aktivně a hned ve 48.min jsme šli opět do vedení. Krůta si před vápnem narazil s Otradovcem a nepříliš prudká střela z 18 metrů proklouzla Hejdukovi pod rukama do sítě 1:2. Vedení jsme si ale neužívali dlouho. V 52.min kopali domácí trestný kop téměř z 30 metrů. Slavík obstřelil přízemní střelou zeď a Glogar byl u tyče pozdě 2:2. Ve druhé půli se nám hra už tolik nedařila. Příliš často jsme ztráceli koncentraci diskutováním s rozhodčím a to domácím vyhovovalo. Bylo vidět, že jsou spokojeni s remízou. Po gólovém začátku druhé půle už moc zajímavých momentů nepřibylo. Na naší straně hlavičkoval v 64.min nepříliš důrazně Hofman – Hejduk si poradil. Soupeř po odchodu vysokého Kadlece zlobil jen z brejků. V 66 min. po špatné komunikaci obrany s Glogarem skončil míč jen těsně vedle prázdné brány a v 79 min. prolétla pohotová střela domácích kousek kolem šibenice. Po týdnu jsme opět dovedli zápas do penalt, tentokrát jsme ale bod navíc nezískali. Všichni střelci byli bezchybní mimo Davida Krůty, který trefil v druhé sérii levou tyč.

 

První poločas byl z naší strany výrazně lepší, škoda že jsme vstřelili jen jeden gól. Všichni na hřišti zaslouží pochvalu za přístup a snahu o kombinační fotbal. Příjemně překvapil Pavel Kabíček, který zatím nastupoval jen za C tým a hlavně v prvním poločase byl hodně vidět a zaslouženě skóroval. Poslední domácí zápas sehrajeme v neděli 11.6. od 17:00 s tradičním soupeřem z Petrovic, kde střelecky září Petr Chlasták. Doufáme, že budeme v domácím prostředí konečně naplno bodovat!

Zpět na články »