Z Dalekých Dušníků béčko žádné body nepřivezlo

[18. 10. 2021 13:44:23]
Z Dalekých Dušníků béčko žádné body nepřivezlo

FUMBI I. B třída, skupina E – 10. kolo
Neděle 17. 10. 2021 (hřiště: Daleké Dušníky)

 

Daleké Dušníky – „B“ muži    5:2 (2:1)
G: M.Krůta, Stibor 

Sestava:
Mošnička – Beňo, Pudil, Hofman, T. Čipera, M.Krůta, Bláha (58.V.Lípa), Stibor, J.Dvořák – R.Kvěch (58.Jirák), Chocholoušek

ŽK: V.Lípa, R.Kvěch

 

Bohužel rozlosování soutěží nám na tento víkend přichystalo těžkou situaci, když jsme ve stejný čas hráli mistrovské zápasy áčko, béčko i céčko. První boj jsme ovšem vyhráli, protože se podařilo dát dohromady dostatek hráčů na všechny tři utkání. „B“ mužstvo v Dušníkách čekal tradiční nepříjemný soupeř, který hraje důrazně a s velkým nasazením. První velkou šanci jsme si vytvořili my, když už ve 2.minutě postupoval J.Chocholoušek zcela sám na domácího brankáře, ale nedokázal ho překonat. Soupeř trestal rychlou akcí v 5.minutě, na kterou naše obrana nedokázala včas zareagovat a unikající hráč se nemýlil – 1:0. V 10.minutě se do dobré pozice opět protáhl J.Chocholoušek, prováhal správný moment na přihrávku a nakonec zakončoval zblízka sám jen do brankáře. V 21.minutě velká šance domácích. V 24.minutě přišel další nákop za naší obranu a samostatný nájezd na našeho brankáře, který skončil druhou brankou – 2:0. V 33.minutě našel T.Čipera krásným pasem přes šíři hřiště nabíhajícího M.Krůtu a ten přeloboval vybíhajícího brankáře – 2:1. V 39.minutě nastal jeden z klíčových momentů utkání, když rozhodčí k překvapení většiny přítomných neodpískal faul na J.Chocholouška ve vápně a vzal nám tím možnost srovnat z penalty.

Do druhého poločasu jsme nastupovali s cílem vstřelit vyrovnávající branku, což se vzhledem k dosavadnímu hernímu obrazu zdálo jako reálné, protože po většinu času jsme hráli s míčem na kopačkách a soupeř spoléhal pouze na rychlé protiútoky. Úplně stejně následně probíhala druhá část. Začali jsme náporem, ale nedokázali jsme si vytvořit brankou příležitost a soupeř nás za to tvrdě potrestal. V 52. a 53. minutě dva rychlé brejky a skóre bylo 4:1. I ve zbytku zápasu jsme se snažili útočit, ale naše hra byla pomalá a většinou nevedla k velkým šancím. Až v 73.minutě nejdříve nastřelil F.Stibor tyčku a o dvě minuty později, po přihrávce od M.Jiráka, střelou z vápna snížil na 4:2. V závěru jsme ještě více otevřeli hru, ale místo snížení soupeř v 87.minutě upravil na konečných 5:2.         

Zpět na články »