Výroční členská schůze 2016 (informace + foto)

[23. 1. 2017 7:36:50]
Výroční členská schůze 2016 (informace + foto)

V pátek 20.ledna 2017 proběhla v klubovně na fotbalové tribuně výroční členská schůze fotbalového oddílu Tatran Sedlčany. Pozvání přijal také starosta města a senátor Ing. Jiří Burian a ředitel příspěvkové organizace SAS (Sportovní areály Sedlčany) pan Pavel Bednář. Celkově se zúčastnilo kolem šedesáti členů a pozvaných hostů.

Předseda fotbalové oddílu Petr Jindrák v úvodu zhodnotil rok 2016 z pohledu výboru, poděkoval všem, kteří se jakkoliv na chodu oddílu podílejí, ať už jako trenéři, pořadatelé nebo funkcionáři a v neposlední řadě také všem sponzorům. V další části schůze následovaly zprávy trenérů jednotlivých mužstev. Součástí schůze bylo dále seznámení s hospodařením oddílu, které potvrdilo, že náklady na fungování fotbalového oddílu neustále stoupají, což klade stále větší nároky na zajištění potřebných financí. Velké poděkování zde patří Městu Sedlčany, které je naším generálním partnerem, ovšem stejně tak důležití jsou pro nás i všichni další sponzoři, bez kterých by náš klub nemohl fungovat.  


Následovalo vyhlášení nejlepších hráčů jednotlivých mužstev, kteří obdrželi za prvenství trofej a drobné dárky:

 

Přípravka „C“ – Křížek Jan
Přípravka „B“ – Voháňková Iva
Přípravka „A“ – Jiráček Jan
Mladší žáci – Štemberk Ondřej 
Starší žáci – Brejla Patrik
Mladší dorost – Čejda David
Starší dorost – Hofman František
„C“ muži – Dvořák Jan
„B“ muži – Chlasták Petr 
„A“ muži – Capouch Pavel


Anketa Fotbalista roku 2016 sponzorovaná firmou S-B Sedlčany:


1. Capouch Pavel         2. Kdolský Michal          3. Vystyd Jan    kompletní výsledky (ZDE)


 --> zároveň byli vylosováni hlasující, kteří obdrží věcnou cenu (výherci ZDE)


V závěrečné diskuzi vystoupil starosta města a senátor Ing. Jiří Burian, který vyzdvihl práci všech těch, kteří se podílejí na chodu našeho oddílu a poděkoval jim za to, že dosažené výsledky reprezentují Město Sedlčany a dělají mu velkou reklamu. Především pak vyzdvihl práci s mládeží, která se postupně promítá i do mužstev dospělých.  Dále došlo k několika dotazům na hřiště s umělým povrchem, které se bohužel nepodařilo dokončit do letošní zimy. Do budoucna se počítá i s dalšími investicemi na městském stadionu, jako je kompletní rekonstrukce hrací plochy a malých tribun na protější straně. Zároveň bude potřeba vytvořit u hřiště s UMT alespoň minimální sociální zázemí (toalety, šatny,…)

 

-- fotografie ze schůze --

Zpět na články »