Výroční členská schůze 2015 (informace + foto)

[25. 1. 2016 11:00:44]
Výroční členská schůze 2015 (informace + foto)

V pátek 22.1. 2016 proběhla v klubovně na fotbalové tribuně výroční členská schůze fotbalového oddílu Tatran Sedlčany, která byla zároveň schůzí volební. Pozvání přijal také starosta města a senátor Ing. Jiří Burian a ředitel příspěvkové organizace SAS (Sportovní areály Sedlčany) pan Pavel Bednář.

Předseda fotbalové oddílu Petr Jindrák v úvodu zhodnotil rok 2015 z pohledu výboru, poděkoval všem, kteří se jakkoliv na chodu oddílu podílejí, ať už jako trenéři, pořadatelé nebo funkcionáři a v neposlední řadě také všem sponzorům. Uplynulý rok označil jako historicky nejúspěšnější v historii fotbalového oddílu. V další části schůze následovaly zprávy trenérů jednotlivých mužstev. Součástí schůze bylo dále seznámení s hospodařením oddílu, které potvrdilo, že v letošní sezóně podle očekávání ještě výrazně vzrostly náklady (postup „A“ mužstva, „B“ mužstva, vznik „C“ mužstva), ale také na tomto místě zaznělo velké poděkování Městu Sedlčany, které před novou sezónou navýšilo příspěvek na sportovní činnost. Schůze se letos  nesla v pozitivním duchu, protože v roce 2015 se nám podařilo dosáhnout skvělých výsledků. „A“ mužstvo poprvé v historii postoupilo do divize, „B“ mužstvo poprvé postoupilo do krajské I.B třídy a mladší dorost obsadil 2.místo v krajském přeboru.

Dalším důležitým bodem schůze byly volby fotbalového výboru. Bohužel se přihlásilo pouze devět stávajících členů výboru, takže dle očekávání byli všichni zvoleni. Tato skutečnost ukazuje, že o tuto práci není mezi členy fotbalového oddílu zájem. Výbor fotbalového oddílu, tak bude dále pracovat ve složení: Barták Jiří, Bláha Pavel, Brotánek Josef, Havel Martin, Chaloupek Pavel, Jindrák Petr, Lhota Lubomír, Lhota Zdeněk, Mošnička Stanislav. 

 

Následovalo vyhlášení nejlepších hráčů jednotlivých mužstev, kteří obdrželi za prvenství trofej a drobné dárky:

 

Přípravka „C“ – Šamša Matěj

Přípravka „B“ – Hodouš Tomáš
Přípravka „A“ – Matoušek Šimon
Mladší žáci – Bartáková Barbora
Starší žáci – Bareš Radim
Mladší dorost – Bláha Matěj

Starší dorost – Lípa Václav

„C“ muži – Dvořák Jan

„B“ muži – Repetný Jaroslav 
„A“ muži – Capouch Pavel

 

Dále následovalo vyhlášení  výsledků ankety Fotbalista roku 2015 sponzorované firmou 
S-B Sedlčany.


1. Capouch Pavel         2. Němec Dominik          3. Vystyd Jan    kompletní výsledky zde:

 

V závěrečné diskuzi vystoupil starosta města a senátor Ing. Jiří Burian, který vyzdvihl práci všech těch, kteří se podílejí na chodu našeho oddílu a poděkoval jim za to, že dosažené výsledky reprezentují Město Sedlčany a dělají mu velkou reklamu. Zároveň vyzdvihl práci s mládeží, která se postupně promítá i do mužstev dospělých. Dále přítomné ujistil, že finišují přípravy na realizaci tréninkové plochy s umělým povrchem, kde je předpoklad, že by se mohlo začít na jaře se stavbou. Do budoucna se počítá i s dalšími investicemi na městském stadionu, kde v roce 2015 již město provedlo velkou rekonstrukci sociálních zařízení a šaten. Dalším důležitým bodem diskuze bylo připomenutí blížícího se jubilea, kdy v roce 2021 oslaví fotbalový oddíl 100 let od svého vzniku. K této významné události je snaha vydat publikaci, která by mapovala činnost za posledních 50 let. Podmínkou je nashromáždění dostatečného množství materiálů, k čemuž může přispět kdokoliv z Vás (fotky, zápisky, články…). 

 

-- fotogalerie ze schůze --

Zpět na články »