Vítězná příprava v Trhových Dušníkách.

[14. 8. 2017 8:36:45]
Vítězná příprava v Trhových Dušníkách.

K dalšímu přípravnému zápasu jsme zajížděli k účastníkovi okresního přeboru Sokolu Trhové Dušníky.

Sokol Trhové Dušníky - Tatran Sedlčany „B“ 1:5 (0:3)

 

G: Špaček 2x, Krůta, Lípa V., Otradovec

 

Sestava Tatranu: Dřevojan F.  – Bartůšek, Hofman, Pudil, Dvořák J. – Špaček, Lípa V., Otradovec, Sirotek M. – Kabíček, Krůta.

 

Střídali: Brotánek, Kvěch R., Stránský

 

Hlavně vinou zranění jsme opět složitě skládali sestavu a nastoupit museli i Hofman, Krůta a Sirotek, kteří v sobotu odehráli podstatnou část zápasu za Áčko v Klatovech. První poločas se nám herně vůbec nepovedl. Obrovské množství zkažených přihrávek, nedůslednosti v obraně, minimální pohyb. Tak se dal charakterizovat náš výkon. Jediným plusem tak může být velmi dobrá produktivita, kterou režíroval přesnými přihrávkami Marek Sirotek. Už v osmé minutě vysunul Krůta do křídla právě Sirotka, který našel na penaltě Špačka a ten přesně zakončil 0:1. Ve 33.minutě zahrával trestňák z pravé strany Sirotek. Tvrdou střelu domácí gólman neudržel a opět Špaček byl u míče nejdříve 0:2. V poslední minutě poločasu utekl na levém křídle Sirotek a ve vápně našel přesně Krůtu 0:3.

 

V druhé půli už neměli domácí tolik sil a hrálo se převážně na jejich branku. My jsme zvýšili pohyb, zvýšil se i počet šancí, oproti první půli jsme už ale nebyli tak efektivní. V 50.minutě vysunul Kvěch do levého křídla Dvořáka, ten obešel obránce a na malém vápně našel Lípu 0:4. V 70.minutě vybídl Brotánek k sólu Otradovce, který nezaváhal 0:5. Na konci zápasu se už moc nebránilo a domácí se po několika šancích dočkali snížení, když šli dva útočníci sami na Dřevojana 1:5.

 

Generálku před startem soutěže sehrajeme v sobotu 19.8. od 17:00 se Sokolem Sedlec Prčice na Tavernách.

Zpět na články »