V zápasech mladších žáků padalo hodně branek, ale vždy střílel jen jeden tým

[23. 5. 2019 7:48:30]
V zápasech mladších žáků padalo hodně branek, ale vždy střílel jen jeden tým

Obě naše mužstva zažila venkovní utkání bohatá na branky, ale zatímco „áčko“ z toho mohlo mít radost, tak „béčko“ si odvezlo vysokou porážku.

Krajský přebor – nadstavba 2. Kolo (18.5.2019)

 

FK Pšovka Mělník – Mladší žáci „A“       0:15 (0:8)

 

Sestava: 

        Brankář:  Jan Jiráček

        1,  Matěj Černý – Tomáš Hodouš;  Šimon Macháček  – Matěj Pešta – Jakub Hodouš; David 

             Barták - Daniel Vondra

        2,  Jiří Novák  - Matěj Macháček; Jan Kuthan – Jan Timofte – Alex Dembélé

 

Střelci branek:   4x D. Barták 19´, 23´, 24´, 35´, 3x D. Vondra 1´, 3´, 31´ ,  Š. Macháček 26´, 27´,      

                           2x A. Dembélé 41´, 59´, 1x J. Timofte 9´, 1x J. Hodouš 33´, 1x T. Hodouš 56´, 

                           1x M. Pešta 60´

 

Začátek zápasu nám vyšel. Přesnou kombinační hrou a pohybem po hřišti jsme soupeře od začátku zápasu přehrávali. Brankostroj zahájil v 1´ D. Vondra. Ve 3´přidal druhou a tím se mužstvo uklidnilo. V 9´ vstřelil třetí branku J. Timofte a rázem jsme vedli 0:3. Prostředních deset min. prvního poločasu bylo vyrovnané s příležitostmi na obou stranách. Mezi 19´a 24´se prosadil 3x D. Barták a upravil stav utkání na 0:6. Závěr poločasu patřil Š. Macháčkovi, když ve 26´ a 27´ upravil stav skóre na 0:8 a tím skončil první poločas.

Druhý poločas byl opět bohatý na branky. Střelci se prosazovali již od začátku. Ve 31´ opět D. Vondra, ve 33´ krásnou střelou přidal další branku J. Hodouš a ve 35´ vstřelil již svou čtvrtou branku D. Barták a skóre se vyšplhalo na 0:11. I přes tento stav utkání se domácí nevzdávali a ohrožovali naší branku, kde musel brankář J. Jiráček dokazovat, že už se něco naučil. Zlepšovat se určitě dá rozehrávka do stran. V tomto zápase se mu 2x nepodařila a měl co dělat, aby svou chybu napravil. Ve 41´se poprvé prosadil střelecky A. Dembélé a zvýšil stav utkání na 0:12. V závěrečných pěti minutách jsme přidali další tři branky. Nejdříve v 56´ prolomil střelecké štěstí T. Hodouš s číslem 13 na zádech a dalekonosnou střelou přidal 13 branku utkání. V 59´ se opět trefil A. Dembélé a tečku za utkáním udělal M. Pešta a upravil stav skóre na konečných 0:15. Pochvalu si zaslouží celé mužstvo a spokojený určitě je i náhradní trenér Ing. Jiří Barták. Další jarní mistrovský zápas v nadstavbové části hrajeme v neděli 26.5.2019 se SPARTOU Kutná Hora na domácím hřišti. Nominace a místo srazu bude uvedeno na webových stránkách.

 

 

Mistrovský zápas  o okresního přeborníka (19.5.2019)

 

SK  LITAVAN Bohutín – Mladší žáci „B“       10:0 (2:0)

 

Sestava: 

Brankář:  Patrik Machek, Matěj Macháček (druhý poločas)  

1,   Ondřej Špánek – Štěpán Kuba;  Matěj Macháček - Alex Dembélé – Antonín Plachý;   

      Jan Novotný – Šimon Macháček

2,   František Plachý – Petr Moudrý - Jakub Rozvoda   

S vedoucím celkem tabulky se nám dařilo držet krok pouze v úvodu utkání, po té jsme udělali 2 chyby, které soupeř využil k pohodlnému dvoubrankovému vedení. Našim hráčům dělala problém rychlá hra domácích hráčů a jejich agresivní nasazení v osobních soubojích, což bylo příčinou našich nepřesných přihrávek a velkých ztrát míčů. Ve druhém poločase se naše hra rozpadla úplně, soupeř dokázal vstřelit 3 góly po rohových kopech, kdy střílel vždy volný hráč, a dál navyšoval rozdíl ve skóre. Zápas tak opět ukázal, že je třeba zapracovat na rychlosti práce s míčem, dostupování hráčů a na důrazu v osobních soubojích.

Po 11. kole jarní finálové skupiny mladších žáků okresního přeboru jsou v tabulce na 6. místě se ziskem 7 bodů a skóre 19:66. Další mistrovský zápas odehrají mladší žáci „B“  doma a to v sobotu 25.5.2019 od 10,00 hod. Soupeřem bude SK Březnice. Nominaci hráčů na utkání upřesní trenéři na web. stránkách.

 

Zpět na články »