V prvním jarním mistrovském zápase jsme třikrát vedli, nakonec nám zbyly oči pro pláč

[11. 3. 2019 11:57:00]
V prvním jarním mistrovském zápase jsme třikrát vedli, nakonec nám zbyly oči pro pláč

„A“ muži – Jindřichův Hradec   3:4 (2:1)

 

Sestava:
Glogar – P.Lípa, L.Brotánek, D.Čejda, M.Krůta, Kdolský, K.Kvěch, M.Dvořák, Soldát (75.M.Sirotek), Haas (66.Hájek), Senft

 

Videozáznam utkání: ZDE


Fotogalerie: ZDE (David Štverák)

 

Přibližně 250 diváků vidělo v prvním poločase ze strany Tatranu dobrý výkon. Hráči dali dvě branky a nastřelili dvakrát břevno. Jenže přestože se o poločase nestřídalo, vypadalo to jako by do druhé části nastoupilo jiné mužstvo. V druhém poločase nám chyběla šťáva a všude jsme byli druzí. Naprosto jasně se projevila častá neúčast hráčů na tréninku a při přípravných zápasech. Bohužel stále máme i dost početnou marodku. Je pravda, že se jednalo o první zápas, ale vítězstvím jsme mohli spodku tabulky odskočit.

Jak padaly branky: ve 24.minutě vysunul Kdolský Pavla Lípu, který přeloboval brankáře a před dobíhajícím obráncem stačil ještě Haas zasunout míč do branky - 1:0. Hosté vyrovnali ve 33.minutě z trestného kopu - 1:1. Za dvě minuty si vzal Tatran vedení zpátky, když Haas našel na zadní tyči nabíhajícího Senfta, který z voleje rozvlnil síť na 2:1. Hosté vyrovnali ve 48.minutě po kopu z rohu - 2:2. V 66.minutě udělal hostující bek chybu, míč mu sebral Senft, který našel pod sebou Pavla Lípu a bylo to 3:2. V 72.minutě kopali hosté roh a bylo opět vyrovnáno - 3:3. Pět minut na to z brejku navíc hosté překlopili výsledek na svojí stranu - 3:4. Tatran se pokoušel vyrovnat, na hrot se vysunul Brotánek a hráli jsme na tři obránce, ale větší šance si ještě vytvořili hosté, když Glogar likvidoval dva rychlé protiútoky. Příští zápas hrajeme v sobotu v Berouně na umělce od 15.00 hod.

 

Zpět na články »