V předposledním přípravném zápase „béčko“ uspělo

[12. 3. 2018 9:17:44]
V předposledním přípravném zápase „béčko“ uspělo

 

Tatran Sedlčany „B“ – TJ Sokol Sedlec Prčice  4:1 (2:0)

G: Valenta 2x, Kvěch K., Kabíček

Sestava Tatranu:
Vančát  – Pešek (67.Bartůšek), Hofman, Čížek (45. Brotánek), Dvořák J. (45.Šťovíček F.) – Bartůšek (45.Sirotek P.), Matoušek P. (60. Čížek), Strnad (67.Dvořák J., 80.Matoušek P.), Špaček (45.Kabíček) – Kvěch K., Valenta (67.Špaček)


Další přípravný zápas jsme si domluvili s tradičním rivalem ze Sedlce. Bohužel nedorazili rozhodčí, řízení se tak ujal jeden z hostujících funkcionářů.

S blížícím se startem soutěže jsme se chtěli zaměřit na defenzivu a využít silného středu pole, kde nastoupil s Matouškem a Strnadem Kryštof Kvěch. Obojí se nám docela dařilo a z mírné územní převahy jsme v prvním poločase vytěžili dvě branky. Ve 20.min vysunul na pravé straně Pešek Valentu, ten sám před gólmanem Dřevojanem trefil jenom jeho nohy, dorážející Kvěch se ale už nemýlil 1:0. Hned ve 24.min si oba pozice vyměnili. Kvěch předal na vápno Valentovi, který se kličkou zbavil stopera a po další kličce Dřevojanovi zvýšil na 2:0.

V druhém poločase po několikanásobném střídání tempo trochu opadlo. Přibylo více důrazných soubojů a emocí. Přesto se ještě třikrát měnilo skóre. V 52.min vybojoval Petr Sirotek míč na pravé straně. Jeho tvrdou ránu přes celou bránu vyrazil Dřevojan pouze k Valentovi a ten zvýšil na 3:0. Pak jsme přečkali nepřímý volný kop z malého vápna (po chybné malé domů). V 77.min se přeci jen hosté dočkali snížení, když se přesně trefil Prchlík z trestňáku z hranice vápna 3:1. Poslední slovo měl nakonec Kabíček, kterého našel před bránou přesně Matoušek 4:1.

Předposlední příprava se nám podařila. Mnohem lépe než v minulých zápasech fungovala obrana řízená fandou Hofmanem a gólmanem Vančátem.  Pravdou však je, že ofenzivní síla hostů byla bez kanonýra Davídka výrazně oslabená. Dobře nám fungoval střed pole. Potěšující je střelecká forma Valenty, který dal v přípravě už šest gólů. Poslední přípravný zápas sehrajeme opět na domácí umělce v neděli 18.3. od 14:00 s Maršovicemi.

 

Zpět na články »