V posledním přípravném zápase "Áčko" nestačilo na Uhelné sklady Praha

[1. 8. 2018 10:37:24]
V posledním přípravném zápase

„A“ muži   -  Uhelné sklady Praha    3:4 (2:3)
G: Krůta D., Kvěch K., vlastní


Sestava Tatranu: Glogar – Lípa P., Brotánek L., Vystyd (45. Čejda D.), Krůta M. - Kdolský, Dvořák M., Kvěch K. (45. Matoušek L.), Krůta D. (45. Hájek) – Senft (45. Špaček), Němec

V dalším přípravném zápase jsme na Vysokém Chlumci přivítali Uhelné sklady Praha hrající pražský přebor. Ve velkém horku jsme nezačali dobře. Už ve 3. min jsme hostům po chybné rozehrávce ve středu obrany darovali roh, který po našem nedůrazném bránění hlavou využili 0:1. Ve 13. min jsme předvedli rychlou akci středem hřiště. Němec posunul na Davida Krůtu, který z 18. metrů tvrdou přízemní střelou k levé tyči vyrovnal 1:1. Ve 22. min jsme šli do vedení, když Kvěch využil slabší chvilky brankáře a technickou střelou z 20 metrů trefil přesně za tyč 2:1. Ve 36. min jsme reklamovali ruku ve středu pole, která se ale nepískala a po rychlé narážečce se tak hostující hráč dostal k pohodlnému zakončení ze 16 metrů a vyrovnal na 2:2. Ve 44. min se pak ještě odrazil prudký centr nešťastně od Brotánka a Glogar nestačil zareagovat 2:3. V nepříliš pohledném druhém poločase padnul gól na každé straně. Nejdříve ve 48. min jsme poněkolikáté pokazili rozehrávku na pravé straně a soupeř šel do rychlého brejku čtyři na dva, který s přehledem proměnil 2:4. Nám se podařilo snížit v 64. min, když Kdolský rozehrál trestný kop z pravé strany a po souboji s důrazným Brotánkem si hostující obránce srazil míč do vlastní brány 3:4. Po jedné z mála pohledných akcí mohl ještě v závěru vyrovnat Dvořák, jeho zakončení se ale mezi tři tyče nevešlo. Poslední přípravný zápas se nám příliš nepodařil. Prakticky všechny branky jsme dostali po hrubých individuálních chybách, které soupeř nemilosrdně trestal.

 

První soutěžní zápas sehrajeme v sobotu 4.8. kdy od 10:30 hod nastoupíme k pohárovému zápasu (MOL CUP - předkolo) v Jindřichově Hradci.

Zpět na články »