V neděli se nepodařilo zvítězit ani jednomu mužstvu mladších žáků

[18. 9. 2018 7:08:25]
V neděli se nepodařilo zvítězit ani jednomu mužstvu mladších žáků

V neděli 16.září se nezadařilo naším mladším žákům. Nejdříve na svého soupeře ze Slaného nestačilo "áčko" a odpoledne se nedařilo ani "béčku" v Dalekých Dušníkách.

Krajský přebor mladších žáků – skupina A
Neděle 16.9.2018 – stadion: Tatran

  

Mladší žáci „A“  - SK Slaný   1:2 (0:1)

 

 

V neděli 16.9.2018 sehráli mladší žáci „A“ třetí mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání: 11,55 hod. Hrálo se 2 x 30 min.

 

Sestava: 

Brankář:  Jan Jiráček

1,   František Plachý – Tomáš Hodouš; Petr Pudil – Matěj Pešta -  Jakub Hodouš;  David Barták - 

      Daniel Vondra

2,   Matěj Macháček - Jan Novotný;   Šimon Macháček – Michal Stibor;  Jan Timofte

 

Branka:  1x D. Vondra

 

Zápas se hrál slunného počasí. Naši hráči vstoupili do zápasu opatrně. Tentokrát proti nám hrál dobrý soupeř s vyššími kluky, naší kombinační hru napadal a přecházel do rychlých protiútoků. Naše obrana měla plné ruce práce včetně brankáře Jana Jiráčka, který chytil anebo vyrazil spoustu střel. Přesto jsme dostali v 16. min. první branku a naštěstí v prvním poločase jedinou. Jediné co se našim hráčům v zápase dařilo méně, bylo přesné a úderné zakončení.
Ve druhém poločase se hrálo opět útočně na obou stranách a příležitostí ke vstřelení branky bylo dostatek. Hosté hned na začátku druhého poločasu ve 33. min. vstřelili pěknou střelou druhý gól a ujali se vedení 0:2. Naši hráči se nevzdávali a z mnoha šancí se nakonec v 51. min. prosadil D.Vondra a snížil na 1:2. Závěr zápasu patřil našim hráčům, ale vyrovnat se nepodařilo. Tak snad příště. Všichni hráči si zaslouží pochvalu za předvedený výkon. Další zápas hrajeme v neděli 23.9.2018 od 11,55 hod. v Příbrami  na hřišti SK Spartak. Odjezd od hřiště TATRANU je v 8:45 hod. Nominaci určí trenér Dušan Pudil.


-------------------------------------------------------------------------------- 

 

Okresní přebor mladších žáků
Neděle 16.9. 2018 – stadion: Daleké Dušníky

 

TJ  SOKOL  Daleké Dušníky – Mladší žáci „B“    8:4 (5:2)

 

 

V neděli 16.9.2018 sehráli mladší žáci „B“ další mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka okresu Příbram. Začátek utkání: 15,00 hod. Hrálo se 2 x 30 min.

 

Sestava: 

Brankář:  Filip Fajfrlík

1,   Patrik Machek – František Plachý; Ladislav Skalický – Matěj Macháček - Petr Moudrý;  

      Antonín Plachý - Jan Jelínek 

2,   Ondřej Špánek – Štěpán Kuba;  Jakub Rozvoda  –  Alex Dembélé  -  Petr Nevlida, František

      Hrdlička – Michal Pšenička

 

Branky:  1x A. Plachý, 1x M. Macháček, 1x O. Špánek,  1x A. Dembélé

 

Hrálo se za pěkného slunečního počasí. Domácí začali lépe, když využili dvě chyby v obraně a ujali se vedení 2:0. Mužstvo TATRANU snížilo ve 13. min. brankou A. Plachého. Druhou branku TATRANU vstřelil M. Macháček, ale domácí do konce prvního poločasu upravili stav skóre na 5:2 a zaslouženě vedli. Domácí hráli jednoduchou hru a pouze nakopávali míče. Druhý poločas byl zajímavější. Nejdříve domácí opět potrestali naše chyby a nedůraz v obraně. Nám se podařilo skórovat až ke konci zápasu, když se začala dařit kombinační hra. Branky vstřelili

ve 48. min. O. Špánek a ve 49. min. A. Dembélé. Tyto branky stačili pouze na úpravu  celkového výsledku. Další zápas hrají hráči na domácím hřišti Městského stadiónu TAVERNY v sobotu 22.9.2018 od 10 hod. Soupeř přijede z Krásné Hory. Sraz nominovaných hráčů je v 9,00 hod.  Nominaci upřesní trenéři.

 

 

Zpět na články »