V Kunicích přišla zbytečná ztráta staršího dorostu a exhibice mladšího

[6. 10. 2016 7:22:11]
V Kunicích přišla zbytečná ztráta staršího dorostu a exhibice mladšího

Krajský přebor – skupina A
5. mistrovské utkání: 1.10.2016 (hřiště: Kunice - I)

 

Kunice - Starší dorost             2:2 (1:1)
G: Sirotek, Stibor  
(A: Krůta, Počepický)


Sestava:
F.Dřevojan – Novák, Hofman, Kouklík, Míka (81.Křížek) – Sirotek, Lhota, Stibor, Krůta – Glogar, Žirovnický (61.Počepický)

Do Kunic jsme stejně jako na konci loňské sezóny odjeli v oslabené sestavě. I přesto ovšem s jednoznačným cílem připsat si tři body. Soupeř navíc do zápasu nastoupil pouze s deseti hráči a nakonec, tak odehrál celých 90 minut. Od úvodních minut jsme si vytvořili územní převahu a tlačili jsme se do zakončení. V 9.minutě po rohovém kopu jsme hned několikrát ohrozili domácí branku, ale gólman vše vyrazil. V 13.minutě nebezpečně střílel T.Glogar, ale opět dobře zasáhl domácí brankář. Ve 14.minutě zůstal za obranou zapomenutý J.Žirovnický, ale samostatný nájezd vyřešil nepovedenou střelou. V 19.minutě se po přihrávce D.Krůty gólově prosadil P.Sirotek – 0:1. V 29.minutě předvedl dva velmi dobré samostatné úniky D.Krůta, ale ani jednou z toho nebyla branka. Situace vždy skončila špatnou finální fází – něco mezi střelou a přihrávkou. V 42.minutě další obrovská šance, když zcela osamocen na vápně zakončoval T.Glogar, ale mířil pouze nad branku. V 44.minutě přišel stejný trest jako na Spartaku a opět jsme po několika nevyužitých šancí inkasovali do kabiny na 1:1. V 45.minutě ještě obdrželi zbytečné žluté karty za protesty F.Stibor a F.Hofman. Od začátku druhé části jsme opět udávali tempo hry a dokázali jsme se dostat několika dalších příležitostí, ale bohužel bez gólového efektu. Naopak v 65.minutě se domácím podařil rychlý brejk a ujali se vedení 2:1. Naše odpověď byla naštěstí velmi rychlá, když se pěkné průnikové přihrávce střídajícího M.Počepického prosadil F.Stibor – 2:2. Bohužel závěrečných dvacet minut už nebylo z naší strany příliš povedených a další branka už nepadla. Jen v 80.minutě viděl žlutou kartu D.Míka a v 83.minutě kartonek stejné barvy J.Lhota. Poslední náznak šance měl v 88.minutě J.Kouklík, když po rohu hlavičkoval vedle. Remízu z Kunic nemůžeme v žádném případě považovat za plusový bod z venku, protože v utkání jsme měli jasně zvítězit, když o výsledku mohlo být rozhodnuto v prvním poločase. Bohužel už po několikáté jsme vyhořeli ve finální fázi a samotné koncovce.

    

-----------------------------------------------------------------------------------


Kunice – Mladší dorost          0:10 (0:4)
G: Nováček 3, Čejda 3, Vyskočil, Chocholoušek, Bláha, Kopp

Sestava:
L.Dřevojan -  Hrbek, Svoboda, Bareš, Beňo – Čejda, Bláha, Ja.Kouklík, Vyskočil – Čapek, Nováček

Střídali: Machovský, Chocholoušek, Kopp, Kopelent, V.Procházka


Prakticky celý zápas se hrálo pouze na polovině soupeře a otázkou byla jen výše konečného výsledku. V druhém poločase dostali velkou příležitost i náhradníci a potěšitelné bylo, že naše převaha neopadla a podařilo se vstřelit i další branky.

 

Zpět na články »