V dohrávce v Říčanech se nedařilo ani jednomu mužstvu

[10. 5. 2015 23:13:27]
V dohrávce v Říčanech se nedařilo ani jednomu mužstvu

Krajský přebor žáků 2014/2015 – 17. kolo - pátek 08.05.2015


V pátek 08.05.2015 byl svátek. Den volna jsme využili k výletu do Říčan, kde jsme odehráli odložené 17. kolo Krajského přeboru žáků. Bohužel, opět jsme měli notně děravou soupisku a 4 hráče U13 jsme postavili do zápasu U15 :-(

FK Říčany – St.žáci           8 : 1 (4:0)      
G: Bláha


Sestava: Jirásek (46´Procházka 01) – Procházka 02, Machovský, Hrstka, Procházka 01 (46´Macháč L.) – Barták, Bláha, Hrbek, Bareš – Čapek, Jirák (36´Bartoš).


Pravda, nečekal jsem lehký zápas, ale že budeme prohrávat již po 30 sekundách jsem si nepředstavoval ani v černém snu. Stalo se. Prostě si neporozuměl brankář s bekem, čehož říčanský útočník s přehledem využil. Ve čtvrté minutě jsme inkasovali podruhé, a když ve 13. minutě předvedl druhý bek parádní minel, bylo to již o tři branky. Potom jsme se konečně trochu vzpamatovali, ale ve 31. minutě jsme při trestném kopu soupeře neuhlídali hlavičkujícího soka.

Aby toho nebylo málo, zranil se nám ve 46. minutě brankář. Ve 48. minutě jsme sice snížili Bláhou, ale během poslední čtvrthodiny zápasu jsme obdrželi 4 branky. V 54. minutě dostal žlutou kartu Bartoš :-(

__________________________________________________________________________________

 

FK Říčany – Ml.žáci              7 : 3 (3:0) 
G: 2x Jirák, Pech


Sestava: v brance Kočí a Šťovíček – v poli Bartoš, Čížek, Hrstka, Jenčík, Jirák, Macháč L., Macháček, Mikota, Pech, Procházka, Varga.


Ani pro mladší kluky nezačal zápas nijak oslnivě. Již ve 2. minutě náš brankář podběhl míč a prohrávali jsme. Hned v následující minutě soupeř dokonale vyšachoval naši vykulenou obranu a bylo to o dvě branky. Pět minut před poločasem jsme nepokryli hráče před naší svatyní a do šatny jsme si nesli tři góly.

V úvodu druhé půle jsme sice hru poměrně vyrovnali, ale když už se zdálo, že bychom mohli výsledek korigovat, přišla 40. minuta a opět jsme přímo před naší brankou nechali úplně volného hráče, který bez problému navýšil vedení domácích. Naději pro naše barvy ještě vykřesal neúnavně bojující Jirák, který ve 46. minutě po rohu Jenčíka a pěknou střelou hned v další minutě snížil na rozdíl dvou branek. Jestliže jsme trochu pookřáli, bylo to jen na chvilku, protože ve 49., 50. a 58. minutě jsme lovili další tři míče z naší sítě. Minutku před koncem zápasu jsme naposledy promluvili do stavu zápasu, úspěšným střelcem byl Pech. V Den vítězství jsme zaslouženě prohráli.

___________________________________________________________________________________

                                                                                                                                            vedoucí týmů Josef Hrma

Zpět na články »