V dalším venkovním zápase Béčko body nezískalo.

[10. 4. 2017 13:01:49]
V dalším venkovním zápase Béčko body nezískalo.

Ve Zdicích nás nečekalo jednoduché utkání. Domácí se pohybují v sestupových vodách a bodovat pro ně bylo hodně důležité. My jsme měli velký problém se sestavou. Tentokrát chyběl Petr Matoušek, Ségl a Bartůšek. Další hráči pak posílili C tým. S pěti dorostenci jsme dohromady poskládali pouze 13 hráčů!

FK Olympie Zdice - Tatran Sedlčany „B“ 2:1 (1:1)

 

G: Krůta

 

Sestava Tatranu: Dřevojan  - Pešek(62.Glogar) Pudil, Stibor, Lípa P.  -  Lípa V., Otradovec, Kvěch K., Sirotek M.  – Krůta(55.Matoušek L.), Valenta.

 

ŽK: 18. Kvěch, 71.Glogar

 

Na velice špatném terénu jsme do zápasu nevstoupili špatně a herně jsme domácí převyšovali. Ve 13.minutě našel Kvěch Valentu, ten z otočky vystřelil a odražený balón uklidil do sítě Krůta. Praporek asistenta nás ale do vedení nepustil. V 17.minutě si Kvěch ve vápně zpracoval autové vhazování a kolem koncové čáry se krásně uvolnil. Na malém vápně našel Krůtu, který trefil gólmana. Odražený míč pak posunul na Sirotka a ten s přehledem zavěsil. Rozhodčí Brožek ale nepochopitelně odpískal faul na domácího brankáře !?!? O dvě minuty později předvedli domácí ojedinělý rychlý útok po pravé straně. Flachs našel ostrým centrem vlevo  kanonýra Krůtu, který z voleje přes celou bránu nedal Dřevojanovi šanci 1:0. My jsme měli nadále herní převahu, chyběla ale kvalitnější předfinální a finální fáze. Přesto jsme ve 35.minutě vyrovnali. U levé lajny se uvolnil Pavel Lípa, jeho centr podskočil domácí stoper a David Krůta tentokrát nezaváhal a k levé tyči vyrovnal 1:1. O minutu později jsme si neodpustili nedorozumění ve středu obrany, domácí ale zakončili nepřesně.

 

Druhou půli jsme začali opět hodně aktivně a hned ve 47.minutě jsme se mohli radovat. Marek Sirotek z levého křídla našel krásně Vaška Lípu a ten přesně zakončil. Opět ale úřadoval trojlístek rozhodčích a díky „ofsajdu“ nám neuznali už druhý gól. V 50.minutě střílel nebezpečně Krůta a odraženým míčem trefil Sirotek jen obránce. O minutu později zvonila po rohu tyč domácí branky. Hned z protiútoku postupoval domácí útočník sám z levé strany (tentokrát se hodně sporná ofsajdová pozice nemávala), Dřevojan vše vyřešil včasným vyběhnutím. Od této chvíle naše aktivita opadla a hra se odehrávala pouze mezi vápny. Zápas pak rozhodla 67.minuta. Domácí se důrazně prosadili na levé straně. Ostrou střelu vyrazil nohama Dřevojan a dorážku si smolně srazil do vlastní brány Pavel Lípa 2:1. Tím zápas skončil. Domácí se ve spolupráci s rozhodčími prozdržovali až k závěrečnému hvizdu. My už jsme se bohužel nezmohli na žádnou odpověď a ani vysunutí Pavla Lípy na hrot ovoce nepřineslo.

 

Zápas jsme měli rozhodnout v prvním poločase, kdy jsme měli velkou převahu a škoda že jsme  neskórovali ve výborném úvodu druhé půle. Moc nám chyběla invence Petra Matouška. V první půli ho částečně nahradil Kryštof Kvěch, který se ale ve druhé půli úplně vytratil. Pochvalu zaslouží David Krůta, který byl u všech našich nebezpečných akcí. Dobrý zápas pak odehrál ve středu obrany další dorostenec Filip Stibor. Následující zápas sehrajeme v domácím prostředí v neděli 16.4. od 17 hodin se Sokolem Zvole v čele s internacionálem Gabrielem.

Zpět na články »