V dalším přípravném zápase Béčko nestačilo na Nový Knín.

[7. 8. 2017 9:37:54]
V dalším přípravném zápase Béčko nestačilo na Nový Knín.

V další přípravě nás čekal tradiční soupeř hrající o třídu výše. V horkém počasí se celá řada hráčů omluvila až těsně před zápasem. Díky Dušanovi Pudilovi, který přijel kvůli zápasu dříve z dovolené, jsme mohli nastoupit alespoň v 11 lidech….

SK Nový Knín  - Tatran Sedlčany „B“ 5:2 (3:1)

 

G: Valenta, Kvěch R.

 

Sestava Tatranu: Dřevojan F.  – Brotánek T., Hofman, Pudil, Dvořák J. – Bartůšek, Čejda J., Otradovec, Čížek – Valenta, Kvěch R.

 

Začátek zápasu byl docela vyrovnaný, postupem času se ale začali prosazovat více domácí. Hlavní rozdíl byl hlavně v předfinální fázi, která se nám vůbec nedařila. Ve 25.minutě využili domácí naší chybné rozehrávky a lobem přes brankáře Dřevojana šli do vedení 1:0. O tři minuty později se ševcům podařila průniková přihrávka a ze samostatného úniku zvýšili na 2:0. S další průnikovou přihrávkou jsme si neporadili ve 31.minutě a domácí zvýšili do prázdné brány na 3:0. Hned o minutu později se na levé straně pěkně uvolnil Valenta a tvrdou křižnou ranou snížil 3:1.

 

V druhé půli výrazně opadlo tempo. Domácí měli stále více ze hry a gólově se prosadili opět v 67.minutě, kdy další rychlou akci zakončili do prázdné brány 4:1. V 78.minutě jsme obdrželi pátou branku po trestňáku z 25 metrů – Dřevojan byl u bližší tyče pozdě 5:1. Kosmetickou úpravu výsledku v 83.minutě zařídili Čejda z Kvěchem, po jejichž kombinaci na levé straně vápna druhý jmenovaný trefil tvrdě po zemi 5:2.

 

V dalším přípravném zápase zajíždíme v neděli 13.8. do Trhových Dušníků, které hrají okresní přebor.

Zpět na články »