V 84. minutě přišel Tatran o nerozhodný výsledek!

[29. 8. 2016 10:13:32]
V 84. minutě přišel Tatran o nerozhodný výsledek!

Admira Praha – „A“ muži   1:0 (0:0)


Sestava:
Capouch - Řehák, Vystyd, Brotánek, Lípa, Repetný, Dvořák (75.Čejda), Kdolský, Senft (84.Valenta), Kvěch (80.Hofman), Haas
(scházeli Němec, Soldát)

Že to nebude v Praze snadné, na to upozorňoval trenér v kabině. Domácí začali aktivně, ale první nebezpečnou šanci si vytvořili až ve 22. minutě, kterou uhasil Lípa s Capouchem. Potom odmával pomezní dvakrát ofsajd našim hráčům, hlavně druhý byl hodně diskutabilní. Ve 36.minutě protáhl našeho brankáře Řehák malou domu. Když začala 38. minuta, propadla naše obrana a na naší branku šli dva domácí hráči sami, ale vylámali si zuby na výborném Capouchovi. Ve 41.minutě unikal po levé straně domácí útočník a Vystyd ho ve slibně se rozvíjející akci při souboji o míč držel za dres. Jasná ŽK. K překvapení všech rozhodčí Vystyda vyloučil. Domácí ještě z trestného kopu trefili břevno. Hráči se rozhodli po křivdě nechat na hřišti pro bod všechno. Celý druhý poločas dřeli, bojovali a nakonec odjížděli s obrovským zklamáním a možná i pocitem křivdy! Ano domácí měli ve druhém poločase převahu, když hráli proti deseti, ale veškeré šance šli vedle a co prošlo, pochytal výborný Capouch, někdy i za přispění obránců. Domácího brankáře vyděsila nádherná střela Haase ze třiceti metrů těsně nad, jít o kousek níž byl by to překrásný gól. Zápas směřoval k nerozhodnému výsledku, ale v 84. minutě centrovaný míč před naší branku hlavičkuje domácí hráč do Brotánka a hlavní rozhodčí odpískal penaltu, z které Admira rozhodla o výhře 1:0.

Vážení příznivci Tatranu Sedlčany v neděli hostíme nejlepší mužstvo divize Motorlet, utkání bude mít o to větší náboj, že mužstvo Motorletu trénuje bývalý hráč Tatranu Martin Poustka, který trénoval i pražskou Slavii. Martin přivedl do mužstva šest nových hráčů včetně reprezentantů. A my budeme potřebovat takovou diváckou návštěvu, jako byla o pouti. Udělejte všechno proto, aby byl plný stadion, a já vám garantuji, že kluci nechají na hřišti všechno. Utkání se hraje v neděli v 4.9.2016  od 17.00 hod. 

Zpět na články »