Úspěšný víkend mladších žáků

[25. 9. 2018 10:04:51]
Úspěšný víkend mladších žáků

Víkend 22.-23.září 2018 byl velmi povedený pro naše mladší žáky, když  nejdříve v sobotu vysoko zvítězilo "béčko" nad Krásnou Horou a v neděli si všechny body odvezlo i "áčko" ze Spartaku Příbram.

Mistrovský zápas - Krajský přebor mladších žáků – skupina A

 

TJ SPARTAK Příbram – Mladší žáci „A“      2:4 (1:2)

 

 

V neděli 23.9.2018 sehráli mladší žáci „A“ další mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání: 11,55 hod. Hrálo se 2 x 30 min. Hřiště: SK SPARTAK Příbram – tráva

 

Sestava: 

Brankář:  Jan Jiráček

       1,  František Plachý -  Matěj Macháček; Petr Pudil – Šimon Macháček - Jakub Hodouš;  David 

            Barták - Daniel Vondra

       2,  Jan Kuthan - Matěj Černý;  Michal Stibor –  Petr Moudrý - Jan Novotný;  Antonín Plachý –

            Ladislav Skalický

 

Branky:  3x D. Barták, 1x D. Vondra

 

Zápas se hrál za zataženého počasí a místy i drobně pršelo. Nástup do zápasu vyšel lépe hráčům TATRANU. Již v první minutě centroval z levé strany D. Vondra a jeho přihrávka byla tak přesná, že přeletěla brankáře a zapadla do branky u zadní tyče. Ve 12 min. se prosadil důraznou hrou D.Barták, když využil nedorozumění mezi obráncem a brankářem domácích a upravil stav zápasu na 0:2. SPARTAK vytrvale útočil a snažil se dobýt branku TATRANU. Pozorná obrana a výborný výkon brankáře J. Jiráčka vydrželi, až do 19 min. kdy domácí snížili. Do konce prvního poločasu obě mužstva útočila, ale stav skóre se již nezměnil.
Od začátku druhého poločasu se snažil SPARTAK vyrovnat. Příležitosti k tomu měl, ale chybělo přesné zakončení anebo slavila úspěch naše hra obrany včetně brankáře. Naše útočná hra vytrvale dobývala branku soupeře a úspěch přišel ve 38 min., kdy se opět prosadil D. Barták a chytrým obloučkem přehodil vybíhajícího brankáře a zvýšil naše vedení. O 3 min. později se opět měnilo skóre. Střelec tohoto utkání D. Barták přidal další branku a upravil stav utkání na 1:4 pro TATRAN. Ve 44 min. snížili domácí po rohu na 2:4 a tento stav již vydržel až do konce utkání. Změnit skóre mohli obě strany, ale brankáři již do vlastní sítě nic nepustili. Utkání bylo vyrovnané a všichni hráči na obou stranách bojovali a zaslouží si pochvalu.  Další zápas hrajeme ve čtvrtek 27.9.2018 od 18,40 hod. na hřišti TJ Baník Švermov. Odjezd autobusem je od stadionu TATRANU ve 14,15 hod. Nominaci určí trenér Dušan Pudil.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Mistrovský zápas  - okresní přebor mladších žáků

 

 

Mladší žáci „B“ – TJ Krásná Hora     9:0 (6:0)

 

 

V sobotu 22.9.2018 sehráli mladší žáci „B“ další mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka okresu Příbram. Začátek utkání: 10,00 hod. Hrálo se 2 x 30 min. Hřiště: Městský stadion TAVERNY.

 

Sestava: 

Brankář:  Filip Fajfrlík

1,  Patrik Machek - František Plachý;  Matěj Macháček - Daniel Vondra -  Petr Moudrý;  Antonín

     Plachý –  Petr Nevlida    

2,  Štěpán Kuba – Matěj Černý; Ondřej Špánek – Šimon Macháček - Ladislav Skalický; Michal 

     Pšenička -  Jakub Rozvoda

 

Penalty po zápase:  8 : 4

                           

Hrálo se za pěkného fotbalového počasí. Ze začátku zápasu se soupeři poznávali. Branky začaly padat už po prvním střídání. Nejdříve se v 8 min. trefil Š. Macháček a 2 min. nato přidal druhou branku M. Pšenička. Je to pro Michala první branka v dresu TJ TATRAN Sedlčany. Do konce prvního poločasu domácí hráči přidali další 4 branky a soupeře začali přehrávat. Nejdříve se trefil v 16 min. A. Plachý, v 18 min. opět Š. Macháček, ve 20 min. O. Špánek a ve 29. min. J. Rozvoda. Vedení 6:0 po prvním poločase bylo zasloužené.
Ve druhém poločase pokračovali naši hráči dál v útočné  hře. Snažili se hrát kombinační hru, ale v koncovce bylo vidět, že si každý přeje vstřelit branku a nehledali lépe postaveného hráče. Další branku vstřelil ve 37 min. Š. Macháček a to byla již jeho třetí branka. Ve 39 a 42 min. vstřelil dvě branky M. Černý. Vítězství domácích je vybojované a zasloužené. Dařilo se i v penaltách. O vítězství se zasloužil dobrým postřehem brankář Filip Fajfrlík. Navíc v zápase nedostal ani jediný gól.

Další zápas hrají hráči v neděli 30.9.2018 od 14,15 hod. v Dolních Hbitech. Odjezd od  hřiště TATRANU je v 13,00 hod. Nominace hráčů bude  uvedena na web. stránkách.

 

 

Zpět na články »