Tři body zůstaly v Českých Budějovicích

[16. 9. 2019 8:01:12]
Tři body zůstaly v Českých Budějovicích

České Budějovice „B“ –  „A“ muži     3:1 (1:1)

 

Sestava:
Glogar - Repetný, L.Brotánek, D.Čejda, M.Krůta, D.Krůta, K.Kvěch (82.Nováček), Čipera (69.M.Sirotek), Soldát (77.Bláha), Řehák, Hájek

Domácí zvítězili zaslouženě, od začátku zápasu byli častěji na míči. My jsme odjeli k zápasu bez tří klíčových hráčů (Kdolského, M.Dvořáka, L.Matouška) a jejich neúčast byla znát. Zato domácí měli v sestavě Helešice, který má ligové zkušenosti a byl rozdílovým hráčem, když zatížil naše konto dvěma góly. Naši hráči se snažili, bojovali o co nejlepší výsledek, ale bylo v tom velké množství nepřesností a málo střelby. Když se naši hráči rozhodli zakončit, končily střely vedle, nebo v náručí domácího brankáře. Jak padaly branky: v 18.minutě jsme zbytečně po rychlé rozehrávce ztratili míč a bylo to 1:0. Ve 30.minutě po zmatku v našem pokutovém území trefili domácí tyč. V 36.minutě zastavili domácí Hájka jen za cenu faulu na středu pokutového území. K míči se postavil D.Čejda a vymetl šibenici - 1:1.

 

Na začátku druhého poločasu kopali domácí se stejné pozice a Helešič napodobil Čejdu a rovněž trefil šibenici - 2:1. V 60.minutě trefili domácí břevno hlavou. Potom přišla desetiminutovka Tatranu, který se snažil vyrovnat, ale tlak byl neplodný. V 69.minutě vytáhl pěkný zákrok Glogar a míč vytěsnil na roh. Uklidňující gól pro domácí dal Helešič, když prostřelil Glgara v 75.minutě - 3:1.

 

Další zápas nás čeká v neděli doma proti Jindřichovu Hradci od 16.30 hod.

Zpět na články »