Třetí zápas za sebou nerozhodně, ale tentokrát penalty s vítězným koncem pro Tatran

[16. 4. 2018 7:20:31]
Třetí zápas za sebou nerozhodně, ale tentokrát penalty s vítězným koncem pro Tatran

TJ Malše Roudné – „A“ muži   1:1 (0:0)    na penalty 1:4

 

Sestava:
Vančát - Repetný, Vystyd, Brotánek, Hofman, Hájek (80.Senft), Kvěch (89.J.Dvořák), Kdolský, Sirotek, Krůta, Haas 

Tatran opět postrádal Soldáta, Podlipského a Vencu Lípu pro zranění a proti poslednímu zápasu chyběl Lípa Pavel, Michael Dvořák a Němec. Přesto hráči obrovskou bojovností dokázali zápas dotáhnout do vítězného konce po penaltovém rozstřelu. Celý zápas se hrál od čtverce ke čtverci, bez výrazných šancí. Naše rychle založené akce jsme nedotáhli ke zdárnému zakončení. Postupné útoky stačily naši hráči likvidovat a centrované míče pochytal Vančát.

Druhá půle začala naší hrubkou, rozhodčí ponechal domácím výhodu, domácí hráč přetlačil Brotánka a situaci výběhem nezachránil ani Vančát, kterého domácí Vlk sice slabou, ale přesnou střelou překonal – 1:0. V 52. minutě vykopával Vančát míč na Krůtu, který se podíval, že domácí brankář stojí na hranici vápna a krásným lobem z padesáti metrů ho překonal - 1:1. V závěru se snažil Tatran strhnout vítězství na svoji stranu, ale střela z trestného kopu Kdolského olízla břevno a další zakončení Kvěcha v poslední minutě, brankář vytáhl na roh. V penaltovém rozstřelu tentokrát naši hráči zachovali pevné nervy a naopak soupeř dvakrát zaváhal.

Hráči si zaslouží pochvalu za bojovný výkon. Nejlepší náš hráč byl dorostenec Krůta, který nejen že dal hezký a zároveň chytrý gól, ale po celý zápas příkladně bojoval.

 

Další zápas sehrajeme v neděli proti Karlovým Varům, které zatím v tabulce suverénně vedou.  Utkání se začíná v 17.00 hod. Věříme, že si tento zápas nenecháte ujít a kluky opět přijdete povzbudit ve velkém počtu. 

Zpět na články »