Těsná výhra staršího dorostu; mladší poprvé ztratili

[9. 10. 2016 22:11:19]
Těsná výhra staršího dorostu; mladší poprvé ztratili

Krajský přebor – skupina A
6. mistrovské utkání: 9.10.2016 (hřiště: Tatran)

 

Starší dorost – Slaný             3:2 (2:0)
G: Krůta 2, Novák  
(A: Hofman, Stibor, Krůta)


Sestava:
F.Dřevojan – Novák, Hofman, Kouklík, Glogar – Sirotek, Lhota, Stibor, Špaček -  Krůta (80.Machovský), Procházka (74.Žirovnický)

Po zbytečně ztracených bodech v Kunicích jsme si na domácím hřišti nemohli připouštět nic jiného než výhru. Komplikací ovšem byl velký počet zraněných a nemocných. Tradičně jsme si dokázali vytvořit v úvodu mírný tlak, ale šance z toho nebyly. Byl to soupeř, který v 9.minutě mohl jít do vedení, ale samostatný nájezd naštěstí skvěle zlikvidoval brankář F.Dřevojan. Ve 14.minutě, po rohovém kopu, těsně vedle branky hlavičkoval F.Stibor. V 27.minutě se nám podařilo výhodu roku zužitkovat ve vedoucí branku, když přetažený centr D.Krůty našel na zadní tyči M.Nováka a ten se nemýlil – 1:0. V 31.minutě se do samostatného úniku dostal T.Procházka, ale pouze nastřelil brankáře. V 32.minutě F.Stibor v nadějné pozici hlavou do brankáře. V 36.minutě nacentroval P.Sirotek, k míči se dostal J.Špaček, ale v dobré pozici vysoko přestřelil! V 38.minutě jsme se dočkali zasloužené druhé branky, když se prosadil D.Krůta – 2:0. V 42.minutě stejný hráč neproměnil samostatný únik. Bohužel i  tentokrát jsme dokázali zahodit obrovské množství šancí a v druhém poločase jsme se museli ještě strachovat o výsledek. V 50.minutě soupeř snížil, když se prosadil tečovanou střelou z trestného kopu – 2:1. Naštěstí hned v následující minutě nám D.Krůta vrátil dvoubrankové vedení, když si již dal více záležet a sám na branáře uspěl – 3:1. V 56.minutě žlutá karta J.Kouklík. V 61.minutě Slaný znovu snížilo, když hostují hráč dokázal prostřelit vyběhnutého F.Dřevojana – 3:2. Obrovské štěstí jsme měli o minuty později, když útočník Slaného hlavičkoval těsně vedle. V 67.minutě nastřelil aktivně hrající D.Krůta tyčku. Poslední šanci měl v 82.minutě střídající J.Žirovnický, ale jeho střela se neujala. Celé utkání se hrálo za chladného počasí a na velmi těžkém mokrém terénu. Obě mužstva stál zápas mnoho sil. Soupeř předvedl dobrý výkon a v některých momentech nám byl více než vyrovnaným protivníkem. Na druhou stranu je potřeba znovu zopakovat, že i v tomto utkání jsme mohli rozhodnout už v první půlce, ale naše koncovka je žalostná…

    

-----------------------------------------------------------------------------------

Mladší dorost - Slaný          2:4 (1:1)
G: Kouklík, Čejda

Sestava:
L.Dřevojan -  Hrbek, Svoboda, Bareš, Beňo – Čejda, Bláha, Ja.Kouklík, Vyskočil – Voslář, Nováček

Střídali: Machovský, Chocholoušek, Čapek, V.Procházka, (Kopp, Kopelent)


V úvodu si náš celek vytvořil převahu, z které dokázal vytěžit i úvodní branku. Bohužel do poločasu soupeř dokázal srovnat, když se prosadil po rohovém kopu a několika dorážkách. Druhý poločas pro nás začal skvěle, když jsme brzy šli do vedení z pokutového kopu za faul hostujícího brankáře. Postupem času ovšem hráči Slaného začali podnikat nebezpečné protiútoky a podařilo se jim výsledek obrátit. V závěru si navíc pohlídali naše nejlepší hráče a již se nám nepodařilo s výsledkem nic udělat. 

Zpět na články »