Těsná domácí výhra mladšího dorostu

[12. 4. 2015 19:46:29]
Těsná domácí výhra mladšího dorostu

21.kolo KPMD, neděle 12.4.2015, Sedlčany

 

Ml.dorost - Kunice    1:0 (1:0)

G: Glogar 


Sestava:
Dřevojan – Počepický, Čipera, Mašek (67.Souček), Vlásek (41.Jonuzi) - Žirovnický (62.Plachý), Hrubý, Hofman (55.Křížek) - Procházka, Glogar 

Po prohře ve Vlašimi jsme do utkání šli s jasným cílem tento výsledek napravit a připsat si do tabulky další tři body. K dispozici jsme tentokrát měli celkem široký kádr, i když na druhou stranu jsme se museli obejít bez J.Lhoty, který jinak pravidelně nastupuje na střední záloze. Ze začátku jsme chtěli na soupeře razantně nastoupit a brzy vstřelit branku. Už v 7.minutě tento cíl mohl splnit T.Glogar, který ovšem sám před brankou neuspěl a nastřelil brankáře. Tento nazdar napravil stejný hráč v 13.minutě, když se svým důrazem dostal po váhavé rozehrávce hostů k míči a poslal nás do vedení 1:0. V 33.minutě naše vedení mohl navýšit T.Procházka, kterého k samostatnému úniku krásnou kolmicí vyzval T.Čipera, ale bohužel zakončení opět mířilo pouze do brankáře.

O přestávce musel střídat V.Vlásek a na hřišti ho nahradil J.Jonuzi, čímž zároveň došlo k některým přesunům v rozestavení. I v druhé části jsme pokračovali v mírné převaze a vytvářeli si další šance. V 52.minutě se po pěkné akci J.Klímy dostal k zakončení zblízka T.Procházka, ale opět nedokázal dostat míč do branky. V dalších minutách jsme museli řešit několik vynucených střídáních (zranění) a také se na naších hráčích projevila únava ze zápasu za starší. V 71.minutě mohl o výsledku definitivně rozhodnout T.Glogar, ale on a ani dobíhající T.Souček míč do branky nedostali. V závěru se hosté ještě dokázali vyhecovat k několika dobrým protiútokům, ale stejně si nedokázali vytvořit žádnou brankovou příležitost. Utkání, tak skončilo naší těsnou výhrou 1:0. Bohužel už po několikáté jsme selhali v koncovce, protože z tolika velkých šancí musí padnout více branek. Místo abychom zápas brzo rozhodli, tak jsme se museli bát o výsledek do poslední minuty. Velkou měrou k dalšímu čistému kontu brankáře F.Dřevojana tentokrát přispěl výborně hrající T.Čipera na pozici stopera. Za aktivitu musím opět pochválit i oba útočníky T.Glogara a T.Procházku, ale zároveň je musím znovu pokárat za špatnou koncovku. Pochválit a poděkovat za obětavý výkon musím také J.Hrubému a F.Hofmanovi, kteří odehráli velkou část utkání za starší i mladší. 

Zpět na články »