Teprve druhá prohra mladšího dorostu v této sezóně

[3. 11. 2014 17:42:22]
Teprve druhá prohra mladšího dorostu v této sezóně

13.kolo KPMD, neděle 2.11.2014, Mn.Hradiště


Mn.Hradiště – Ml.dorost      4:1 (4:0)

G: Hofman

 

Sestava:
Dřevojan – Kejha (41.Vlásek), Čipera, Mašek, Počepický (41.Hofman) – Klíma, Matoušek, Žirovnický (41.Stibor), Glogar – Souček (41.Procházka), Křížek (41.Lhota)

Za normálních okolností se mělo jednat o vyrovnaný zápas dvou celků z čela tabulky, ale bohužel naprosto neuvěřitelný počet absencí v našem starším dorostu zapříčinil, že většina kluků už nastupovala do druhého utkání (11 z 16 v zápise o utkání).

Od úvodu utkání byl domácí tým lepším a naplno se snažil hrou založenou na rychlém pohybu využít únavu našich kluků, která byla jak fyzická, tak po takovém výsledku samozřejmě i psychická. Utkání se prakticky rozhodlo mezi 10. a 12.minutou, kdy se podařilo domácímu celku vstřelit tři rychlé branky. První po našem nedůrazném počínání po rohovém kopu; druhý po pěkné individuální akci a zakončení situace „2 na 1“ a třetí gól jsme soupeři prakticky darovali špatným obsazováním při trestném kopu. Postupem času se ovšem hra začala vyrovnávat a dokázali jsme domácí i přitlačit k jejich vápnu. Bohužel dvě minuty před přestávkou domácí dokázali využít našeho pasivního přístupu při bránění („jeden bojuje a ostatní se dívají, jak to dopadne“) ke vstřelení čtvrté branky a tím bylo o výsledku prakticky rozhodnuto.

Do druhé části jsme vyslali všech pět náhradníků a změnili jsme rozestavení na 3-4-3. Bohužel naší snahu o zkorigování výsledku přibrzdil hned v 42.minutě nepříjemný okamžik, když při souboji na půlící čáře utrpěl zranění  J.Klíma (zlomený nos) a zbytek utkání jsme dohrávali v deseti.  I přesto jsem byla hra vyrovnaná a dokonce jsme byli lepším týmem. Podařilo se nám vytvořit i několik příležitostí, ale v koncovce se nám tentokrát nedařilo. Až v úplném závěru zkorigoval skóre na konečných 4:1 F.Hofman, který usměrnil hlavou míč do branky. Za druhý poločas si mužstvo i přes prohru zaslouží pochvalu, protože utkání nevzdalo a snažilo se pořád hrát dopředu. Zraněnému J.Klímovi přejeme rychlé uzdravení a návrat na hřiště.   

 

Článek na webu soupeře:  http://www.msk-fotbal.cz/news/u19-u15/

Zpět na články »