Tatran zahájil jarní odvety porážkou

[9. 3. 2020 7:59:13]
Tatran zahájil jarní odvety porážkou

„A“ muži – Soběslav     0:3 (0:2)

 

Sestava:
F.Dřevojan - Repetný, L.Brotánek, Řehák (46.M.Krůta), P.Lípa, Soldát (68.D.Krůta), M.Dvořák, Novotný, D.Čipera (79.Kouklík), K.Kvěch (87.Sochůrek), M.Sirotek (46.L.Matoušek)

Tatran zaslouženě prohrál, protože byl ve všech herních situacích druhý. Soupeř nás předčil v rychlosti, důrazu a lekci nám dal v proměňování šancí! Zápas začal oboustranně opatrně, po dvaceti minutách zjistili hosté, že je nemáme čím překvapit a začali přejímat otěže zápasu. My jsme poprvé zahrozili ve třicáté minutě, ale to už měl náš brankář několik dobrých zákroků. To Dvořák třikrát vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře, ten dvě střely vyrazil, ale nenašel se nikdo, kdo by míč poslal do branky. A tak udeřili hosté, po rohu naši obránci odkopli míč jen na nohy hostujícího hráče, který okamžitě nacentroval na Kutnera, který v 37.minutě poslal hosty do vedení 0:1. Hned po našem rozehrání a ztrátě míče šli hosté do brejku a Vaněk pohodlně skóroval - 0:2. Ve 40.minutě mohl skórovat Kvěch, ale jeho křížná střela minula cíl.

 

Do druhého poločasu nastoupil L.Matoušek a M.Krůta a pět minut to vypadalo, že se snaží hráči s výsledkem něco udělat. V 50.minutě to byl velký závar před brankou hostů, ale ani jedna ze střel nenašla cíl. A tak přišli ke slovu hosté, v 55.minutě nechali naši hráči před pokutovým územím volného Vaňka a ten svým druhým gólem poslal hosty do tříbrankového vedení - 0:3. Za to, že nedostal Tatran ještě více branek můžeme děkovat hlavně Dřevojanovi, který předvedl několik výborných zákroků. Je potřeba rychle na nepodařený zápas zapomenout a připravit se na sobotní zápas v Hořovicích. Pochválit můžeme snad jen Novotného a Dřevojana.

 

Zpět na články »