Tatran vybojoval doma v deseti bod

[5. 4. 2018 7:35:49]
Tatran vybojoval doma v deseti bod

„A“ muži – Klatovy    2:2 (0:1)      na penalty 2:4

 

Sestava:
Glogar - Repetný, Vystyd, Brotánek, Lípa, Kdolský, Dvořák, Kvěch (89.J.Dvořák), Hájek (61.Hofman), Krůta (46.L.Matoušek), Sirotek 

Ve středeční dohrávce se trenéři museli obejít bez několika hráčů z kádru „A“ mužstva. Vančát je s reprezentací plážového fotbalu v Číně, Soldát má zlomený palec na noze, Haas je nemocný, zraněný je i V.Lípa a Němec byl v práci. Nakonec do utkání nastoupili nemocní Hájek s Krůtou a na lavičce byli dorostenec Matoušek, J.Dvořák z „B“ mužstva a zraněný Senft.

První půle byla z naší strany tragická, mužstvu se nedařilo vůbec nic. Hosté ovšem nebyli o nic lepší, ale měli touhu uhrát nějaké body a to se jim nakonec podařilo. Hostům se podařilo vstřelit branku po naší hrubé chybě stoperů, kteří nepochopitelně nechali propadnout dlouhý nakopnutý míč na Požárka, který pohodlně skóroval - 0:1. My jsme si za celý první poločas vytvořili jedinou gólovku, kdy po rohu výborně hlavičkoval Hájek a Rojík v brance předvedl výborný zákrok.

Druhý poločas jsme byli jednoznačně lepším týmem. Hosty dobrými zákroky držel brankář. Dvořák obešel všechno co mu stálo v cestě, ale brankář čaroval a byl z toho jen roh. V 60. minutě už kapituloval po pěkné akci, kterou rozjel Matoušek a prudký centr Repetného poslal do branky hlavou Hájek - 1:1. O zakončení se pokusil dvakrát i Matoušek. A potom přišla další velké zaváhání našich stoperů, kteří nedokázali rychle zareagovat na kolmou přihrávku, Vystyd zastavil hostujícího hráče faulem a přišel dvojí trest. Přísné vyloučení a gól z trestného kopu, který dal Krejčí - 1:2. Hráči Tatranu se nevzdali a v deseti vyrovnali během čtyř minut. V 76. minutě se po dalším centru Repetného prosadil Kdolský - 2:2. Naši se snažili strhnout výhru na svojí stranu, ale Brotánka vychytal brankář a střely Repetného a Matouška minuly cíl. Bod na víc vybojovali hosté, když několik našich obvyklých střelců penalt nebylo na hřišti, některým dalším se nechtělo a mladým se bohužel nezadařilo, přesto mají pochvalu za statečnost. Za předvedenou hru v druhém poločase i zbytek mužstva. Škoda, že pro nemoc musel ze hřiště odejít dobře hrající Hájek. V neděli hrajeme opět doma od 16.30 hod. proti Jankovu a k dispozici už by mělo být více hráčů.

Zpět na články »