Tatran sehrál předposlední přípravu proti Benešovu

[8. 8. 2016 7:22:26]
Tatran sehrál předposlední přípravu proti Benešovu

„A“ muži – Benešov 2:1 (0:0)

 

Sestava:
Capouch – Řehák (46.Lípa), Vystyd, Brotánek, Repetný, Kdolský, Kvěch, Dvořák (60.Řehák), Soldát (46.Valenta), Hájek, Němec 

Benešov má v kádru 32 hráčů a o víkendu to rozdělil na dvě poloviny, jedna hrála na Motorletu a ta druhá přijela hrát s naším Tatranem. Jednalo se o mladé talentované hráče dobře doplněné zkušenými hráči. Nám chyběli zranění hráči Senft, Haas a Sirotek. Dále chyběl Čejda a Hrůša. Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal, našim hráčům nešla přihrávka a hostům zakončení. A tak jedinou naší velkou příležitost v prvním poločase nám připravili hostující stopeři, špatnou přihrávkou, kterou vystihl Němec, šel sám a chtěl ještě přihrát nabíhajícímu Hájkovi, aby mohl dávat do prázdné branky, jenže přihrávka byla špatná. Ani druhý poločas nemohl potěšit naše trenéry, snad jen vstřelené branky mohly potěšit. První připravil v 75. minutě Lípa Němcovi, který pohotově přeloboval brankáře a poslal Tatran dovedení 1:0. Na druhou jsme čekali jen pět minut, nejdříve ztratil míč Kdolský, okamžitě ho vybojoval zpátky postupoval na branku a bombou pod břevno zvýšil na 2:0. Hosté korigovali výsledek v 86. minutě, když naši hráči špatně zahráli ofsajd systém - 2:1. Pochvalu za celý zápas zaslouží Vystyd, za druhý poločas Repetný.

 

Trenéři následně určili 18 hráčů pro podzim, kteří by měli za „áčko“ nastupovat s těmito čísly: 1 Capocuch, 2 Vystyd, 3 Čejda, 4 Kdolský, 5 Řehák, 6 Repetný, 7 Haas, 8 Lípa, 9 Senft, 10 Hájek, 11 Kvěch, 12 Dvořák, 13 Valenta, 14 Brotánek, 15 Soldát, 17 Sirotek,18 Němec, 21 Hrůša.

 

Generálku sehrajeme ve středu od 18 hodin s našim tradičním soupeřem Voticemi na našem domácím hřišti. V sobotu už jedeme k prvnímu mistrovskému zápasu do Klatov, odjezd je ve 13.15 hod. 

 

Jiří Voráček – vedoucí mužstva 

 

Zpět na články »