Tatran Sedlčany zahájil nový ročník divize porážkou v Soběslavi

[23. 8. 2020 10:33:25]
Tatran Sedlčany zahájil nový ročník divize porážkou v Soběslavi

Spartak Soběslav – „A“ muži   5:2 (1:0)

 

Sestava:
L.Dřevojan - Repetný, Řehák, Kdolský, M.Krůta, D.Krůta, M.Dvořák (83.Kouklík), K.Kvěch (77.L.Brotánek), Soldát (83.M.Sirotek), D.Čipera (68.Novotný), Hašek

Dále připraveni: Glogar, Doubrava

Domácí začali náporem, který trval pouze dvě minuty. Potom převzal iniciativu náš tým. O první střelu se pokusil David Krůta. Až do 26. minuty končilo většinou úsilí obou mužstev před pokutovým územím.
V 26. minutě postupoval na naší branku Mazouch, šikovně upadl přes našeho brankáře a kopala se penalta, kterou proměnil Zeman - 1:0. Střely Dvořáka a Kdolského zlikvidoval domácí brankář. Dá se říci, že první poločas byl vyrovnaný, čemž svědčí i to, že obě mužstva kopala tři rohy a trefila břevno. U nás to byl konkrétně Kdolský z trestného kopu.

 

Druhý poločas začal dvěma šancemi domácích, které zlikvidoval Dřevojan a mužstvo podržel. Potom začalo úřadovat naše mužstvo. Nejdříve vyzkoušel pozornost domácího brankáře Čipera. Následně po rohu střílel Soldát vedle. V 56. minutě vypíchl váhajícímu obránci míč David Krůta, obešel brankáře a do prázdné branky vyrovnal na 1:1. V 64. minutě šel Tatran do vedení 2:1, když se po akci Kvěcha opět prosadil David Krůta, který šel s míčem až do branky. Radost ovšem trvala jen dvě minuty a bylo vyrovnáno - 2:2. V 65. minutě dostal přihrávku do volného prostoru Repetný, míč si popotáhl a jeho střela přes celou branku jen o pár centimetrů minula cíl. V 66. minutě vystřelil tvrdě po zemi k tyči Čipera a domácí brankář předvedl skvělý zákrok, kterým míč konečky prstů vytáhl na roh. V 69. minutě jsme ve středu hřiště ztratili míč a domácí šli z rychlého brejku do vedení 3:2. V 74. minutě měl Tatran 100% šanci na vyrovnání. Repetný utekl po lajně, přihrál Haškovi, který přesně našel nabíhajícího Novotného, ale ten z úrovně penalty vyslal jen slabou střelu doprostřed branky! To byl rozhodující moment, neboť prakticky z protiútoku to bylo 4:2. Pátou branku dali domácí v 85. minutě, když se domácí hráč Bouchal objevil sám před Dřevojanem - 5:2. Po vyrovnání jsme začali ztrácet míče ve středu pole. Místo abychom hráli na přesnou přihrávku a dovedli zápas k bodu, tak jsme míče nakopávali, nebo zbytečně ztráceli a tím umožnili soupeři chodit do otevřené obrany! A po těchto ztrátách už se bohužel naši hráči nestačili vracet a obranná činnost se rozpadla. Musíme přiznat, že soupeř zvítězil zaslouženě. Teď nás čeká doma mužstvo Hořovic v neděli 30.8.2020 od 17.00 hod.

 

Zpět na články »