Tatran předvedl nejhorší výkon jara, ale přesto si přivezl dva body

[14. 5. 2018 7:10:48]
Tatran předvedl nejhorší výkon jara, ale přesto si přivezl dva body

Petřín Plzeň – „A“ muži 1:1 (1:1)   penalty 2:4

 

Sestava:
Glogar - Repetný, Vystyd, Brotánek, Hájek, Krůta (82.Sirotek), Kdolský, Dvořák (63.Kvěch), Soldát, Haas (74.Senft), Němec 

Domácí postavili do zápasu mladé mužstvo, které bylo běhavé a důrazné, což dělalo našim hráčům problémy. Náš výkon v prvním poločase nebyl vůbec dobrý. Hlavně se nedařilo Dvořákovi, od kterého se odvíjí celá naše hra. Na hřišti prostě nebyl hráč, který by náš výkon zvednul! Domácí začali náporem a ve čtvrté minutě kopali roh, u tyče zabránil brance Soldát. Ve třinácté minutě přišel faul Vystyda a domácí zahrávali ze strany za vápnem trestný kop. K míči se postavil Nademlejnský a překvapil Glogara střelou na přední tyč. Laciná branka poslala domácí do vedení 1:0. Ve dvacáté šesté minutě vyrazil domácí střelu Glogar na roh. My jsme kopali dva rohy za sebou, ale míč z kopačky Haase skončil vedle. Ve třicáté minutě opět zahrozili domácí, ale hráč, který šel na Glogara,  byl jím vytlačen a míč skončil těsně vedle. V závěru poločasu se uvolňoval Soldát a byl faulován. K míči se postavil Kdolský a vyrovnal na 1:1.

Druhý poločas byl z naší strany o něco lepší, o zakončení se nejdříve snažil Dvořák, Vystydova hlavička po rohu šla těsně vedle. Brotánek hlavičkoval rovněž po rohu nad. Rána Soldáta ze stany málem skončila vlastním gólem, když se míč odrazil od prsou hráče a na brankové čáře zasáhl další bek. Kdolský našel nabíhajícího Soldáta a ten pod tlakem zakončoval vedle. Nejblíže ke gólu byl Němec, který se v 87. minutě skvěle uvolnil a jeho pěknou střelu nádherně zlikvidoval na roh domácí brankář. Domácí měli dvě velké šance, které zlikvidoval Glogar. Branku, kterou dosáhli v 76. minutě nemohl rozhodčí pro ofsajd uznat. Zápas skončil nerozhodně a bod na víc si v penaltách vystřílel Tatran. Zásluhu na tom měli střelci Soldát, Brotánek, Kdolský, Senft a brankář Glogar, který dvě penalty domácím chytil. Za nás neproměnil Repetný. Tyto dva body znamenají že máme 42 bodů a v tabulce pravdy to je šest plus. Stále máme šanci hrát o co nejlepší umístění a překonat loňské páté místo. Další zápas hrajeme v neděli doma od 17.00 hod. proti Hořovicku.

 

Zpět na články »