Starší žáci vybojovali první výhru v nové sezóně

[25. 9. 2020 8:11:15]
Starší žáci vybojovali první výhru v nové sezóně

Krajský přebor – skupina A

Starší žáci – Sokol Hostouň        2:1 (2:0)

Střelci branek: Barták 2        

 

Sestava: 

Jan Jiráček - Petr Pudil, Michal Stibor, David Barták, Jakub Hodouš, Tomáš Hodouš, Alexis Dembélé, Matěj Černý, Šimon Macháček, Jan Timofte, František Plachý, Antonín Plachý, Kuba Štěpán, Matěj Pešta, Petr Moudrý, Johana Mrázková

 

Fotogalerie z utkání: ZDE (Vojtěch Konopištský)

 

Tak a je to tady!!!!!! V 5. mistrovském utkání přišlo naše první podzimní vítězství a musím konstatovat, že naprosto zasloužené. Tentokrát jsme v neděli 20. 9. 2020 změřily síly s týmem Sokol Hostouň, a to u nás doma. Počasí nám opět přálo a bylo krásně. Nálada mužstva byla také velmi pozitivní, tak jsme byli přesvědčeni, že to dnes dopadne a před našim publikem získáme plný počet bodů. Věděli jsme, že soupeř má dva šikovné hráče, kteří jim dávají hodně branek a velmi šikovnou holčinu v obraně. Před zápasem jsme si k tomu něco řekli a velmi dobře jsme tyto hráče pokryli a dovolím si říci, že jsme jim hru velmi otrávili.  Od prvních minut to byl náš zápas. Byli jsme lepší, a to jak v kombinaci, tak i pokrytí hráčů a sbírání rozehrávek. Toto vše vyústilo v 7´ ke vstřelení našeho prvního gólu po velmi pěkné kombinaci, kde zakončoval přesnou střelou David Barták – 1:0. Náš tlak dále sílil, a to se zúročilo střelou z delší vzdálenosti, kterou opět vyslal David Barták, a kde gólman hostí situaci velmi podcenil a tím nám daroval další branku – 2:0. Celý tým pracoval velmi dobře a musím pochválit i výborné zákroky našeho gólmana, který zachránil několik slibných šancí soupeře. Do poločasu jsme měli ještě spoustu šancí, které se nám ovšem nepodařilo proměnit, a tak poločas byl zakončen za stavu 2:0.

 

Druhý poločas byl, jak přes kopírák. Spousty šancí, které jsme měli prostě proměnit a rozložit soupeře po psychické stránce. To se však nestalo a soupeř v 59´ zkomplikoval toto utkání, kde se mu podařilo snížit na 2:1. Tato branka soupeři vlila krev do žil a hodně ožil. Do konce zápasu moc času již nezbývalo, ale bylo to hodně zajímavé. Šance byly k vidění na obou stranách, ale naštěstí hvizd hlavního rozhodčího tento do poslední chvíle napjatý zápas ukončil.

 

Na našich hráčích byla vidět obrovská radost a náležitě jsme také našim pokřikem dali najevo důležitost tohoto vyhraného duelu. Nejen, že to byla naše první podzimní výhra, ale také proto, že hráči prostě potřebovali psychicky zvednout, a to se povedlo!

 

Všem moc děkujeme za předvedený výkon a chuť jít za vítězstvím. Doufám, že na této vítězné vlně se udržíme co nejdéle. Další utkání sehrajeme venku na MFK Dobříš, a to 27.9.2020 v 10:15.

 

Hezký den všem

Dušan, Michal

Zpět na články »