Starší přípravka "A" si z Říčan přivezla zlaté medaile

[20. 2. 2019 8:00:47]
Starší přípravka

Starší přípravka „A“ se v neděli 17.února zúčastnila halového turnaje v Říčanech a v konkurenci dalších 7 týmů ani jednou neprohrála, čímž vybojovala první místo. Družstva byla rozdělená do dvou základních skupin po čtyřech a následně první dva celky ve skupině hrály semifinále a zbývající o konečné 5. – 8.místo. Hrací doba 1x11 minut. Počet hráčů 4 + 1.

Sestava:
Jirout – Mrázek, Voháňková, Linhart, Hron, Hejduk, Šamša, Matoušek, Havel, Beňo, Kouba, Valenta

Trenéři: Martin Havel ml., Jan Sůsa, Zdeněk Lhota


Základní skupina:

Přípravka „A“ – Most     2:1
G: Hejduk, Voháňková


Přípravka „A“ – Kamenný Přívoz     1:1
G: Linhart


Přípravka „A“ – Podolí     1:1
G: Hron


Semifinále:

Přípravka „A“ – Záryby     3:0
G: Voháňková, Linhart, Šamša


Finále:

Přípravka „A“ – Čelákovice     1:0
G: Kouba


Na rozdíl od některých předchozích zápasů a turnajů se tentokrát našemu družstvu hned od prvního zápasu dařilo předvádět bojovný výkon s nasazením, což mělo za následek zlepšenou hru směrem dopředu i dozadu. Soupeře jsme dokázali přehrát hlavně tím, že jsme mu nedávali prostor k rozehrávce. Samozřejmě ne všechno se povedlo a několikrát musel situaci skvělými zákroky řešit náš brankář. Směrem dopředu jsme předvedli během turnaje několik pěkných akcí, do kterých se často dobře zapojovali i obránci, kteří měli za úkol aktivní hrou přečíslovat soupeře. Ve všech utkáních jsme byli lepší a turnajem jsme mohli klidně projít i bez ztráty bodu. Ale jak s Kamenným Přívozem, tak s Podolím jsme nedokázali proměnit několik velkých šancí a naopak jsme vždy chvíli před koncem inkasovali po zbytečné chybě. Za předvedené výkony v celém turnaji si ovšem celé družstvo zaslouží velkou pochvalu! Poděkování patří také rodičům, kteří nás byli v hojném počtu podpořit!   


Nyní čeká starší přípravku zimní soustředění v Žinkovech (27.2. – 3.3.), přátelské utkání s dosud neurčeným soupeřem (sobota 9.3., umělka v Sedlčanech), venkovní turnaj O pohár předsedy OFS Příbram, který se uskuteční 23.3. na Spartaku Příbram a v neděli 31.3. první mistrák jarní části v Obecnici.

 

Zdeněk Lhota (asistent trenéra)

 

 

Zpět na články »