Starší i mladší žáci si připsali domácí výhry

[21. 9. 2015 22:06:31]
Starší i mladší žáci si připsali domácí výhry

Ve středečním (9.9.2015) vloženém kole jsme na domácí půdě chtěli přidat další body do tabulky a soupeřem nám bylo Mnichovo Hradiště. Na zápas jsme se dobře připravili a úkol byl jasný vítězství.

Sedlčany – Mn.Hradiště 6:1 (1:0)  starší žáci /zápis o utkání/
G: Jirák 4, Kubín, Kouklík

 

Do zápasu jsme vstoupili opatrně a chvíli nám trvalo než jsme se srovnali, ale od cca 10. min. jsme začali udávat tempo zápasu a vytvářet si šance. Hra se uklidnila, přestali jsme zbytečně kazit a odměnou byl ve 20. min. vedoucí gól Maxe Kubína. Do konce poločasu jsme měli ještě pár šancí, ale bez gólového efektu.

Do druhého poločasu jsme vlétli, tak jak jsme si řekli a byl z toho ve 36.min.  druhý gól, který dal Martin Jirák a nebyl to jeho poslední, neboť během 24 minut přidal ještě další 3 góly  a bylo z toho vedení 5:0. Pak jsme si malinko schrupli a soupeř dal čestný gól a měl ještě dvě šance, ale konečnou tečku udělal dvě minuty pře koncem Kuba Kouklík a uzavřel skóre na konečných a zasloužených 6:1.

 

 

Sedlčany – Mn.Hradiště   6 : 2  (2:1) mladší žáci /zápis o utkání/
G: Mikota 3x, Bartoš 2x, Štemberk 1x

 

sestava:

brankař: Jindrák

1. Kočí,Macháč L.,Macháček,Bartáková,Štemberk O.,Štemberk Š.,Mikota

2. Rákosník,Varga,Kocourek,Bartáková,Macháč P.,Jindráková,Hasman,Bartoš

 

Do zápasu jsme vstoupili dobře chtěli jsme hrát fotbal, bojovali jsme akorát v koncovce jsme se ještě málo prosazovali. Z toho pramenilo vedení v poločase pouze 2:1, i když šancí na gól jsme měli dost.

Do druhého poločasu jsme opět vlétli a konečně jsme přidali i branky a zápas jsme zaslouženě vyhráli. Za odvedený výkon, bojovnost a nasazení v celém zápase patří všem pochvala.

 

Zpět na články »