Starší dorostenci vyhráli na půdě vedoucího celku soutěže

[31. 10. 2018 6:58:57]
Starší dorostenci vyhráli na půdě vedoucího celku soutěže

 ČESKÁ DIVIZE STARŠÍHO DOROSTU – skupina A (12. kolo)

 

SK Petřín Plzeň    Starší dorost   1:3 (1:2)  

G: Nováček 2, Čejda

Sestava:
Dřevojan – Beňo, Bareš, Machovský, Doubrava (79. Hrbek) – Čipera (82. Kozohorský), Kouklík, Bláha, Čejda (86. Procházka) – Sochůrek (89. Kopp), Nováček (82.Chocholoušek)

 

Po 14 dnech jsme opět sehráli další zápas v Plzni a tentokrát byl naším soupeřem první tým soutěže SK Petřín. Náš tým byl v tabulce třetí, a tak nás čekal souboj o přední místa divizní soutěže.

V úvodu zápasu jsme v 8. min. neproměnili první velkou šanci. Bohužel chvíli poté (10. min.) se střelou z větší vzdálenosti ujal vedení soupeř. V 30. min. jsme z těžké pozice hlavičkovali do břevna domácí branky. V 35. min. jsme vyrovnali po pěkné hlavičce a následné dorážce. Za dvě minuty jsme šli do vedení přízemní střelou k pravé tyči. Ve 2. pol. (63. min) kluci zvýšili vedení na 3:1 po pěkné rychlé akci z levé strany. V 75. min. hlavičkoval soupeř ve své největší šanci do levé tyče, ale k následné dorážce se už naštěstí nedostal. Skóre zápasu se už nezměnilo a náš tým vybojoval cenné vítězství. V zápase bylo na obou stranách méně gólových šancí. Na mokrém terénu byly nejvíce nebezpečné střely a centrované míče do vápna. Výhrou jsme se na Petřín bodově dotáhli, rozdíl skóre máme nepatrně horší, a tak dále zůstáváme třetí. Na první místo poskočily Rokycany, které mají o dva body více. Závěrem musíme za předvedený výkon pochválit všechny hráče, protože v zápase byli lepším týmem a vítězství si zasloužili. 

 

 

Zpět na články »