Starší dorostenci vybojovali dva body po penaltovém rozstřelu

[11. 9. 2018 10:12:42]
Starší dorostenci vybojovali dva body po penaltovém rozstřelu

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍHO DOROSTU – skupina A (5. kolo)

 

Starší dorost    Jiskra Třeboň   2:2 (1:1)  penalty 4:1

G: Sochůrek 2

Sestava:
Dřevojan – Beňo, Bareš, Svoboda, Hrbek – Čipera, Bláha (81. Chocholoušek), Kouklík, Vyskočil (74. Kozohorský) – Nováček, Sochůrek


V 5. kole jsme sehráli v domácím prostředí zápas s Třeboní. Zápas začal pro nás velmi nešťastně, protože jsme si dali z hranice velkého vápna ve 2. minutě vlastní gól. Po pár minutách jsme si nějaké nadějné šance vypracovali a v 35. minutě zaslouženě vyrovnali.

V druhé části zápasu se hrálo více na polovině Třeboně, ale soupeř hrozil z rychlých brejků. V 69. minutě jsme po pěkné individuální akci otočili stav zápasu na 2:1. Bohužel soupeř v 76. min. rychle vyrovnal po naší chybě na pravé straně, kde jednoduše prošel hráč Třeboně přes našeho záložníka a obránce, a po náběhu do velkého vápna z úhlu vyrovnal na konečných 2:2. Stále prohráváme hodně soubojů tím, že do nich někteří hráči chodí vlažně a naivně, anebo do nich ani nejdou. O druhém vítězném bodu rozhodly penalty. Náš brankář skvěle chytil 2 penalty, všichni naši kluci penaltu proměnili, a tak jsme v penaltovém rozstřelu zvítězili 4:1. V zápase jsme neměli tolik gólových šancí jako v minulých zápasech. Nastřelili jsme za stavu 1:1 po pěkné akci tyčku a dařila se nám tentokrát střelba, kde nám ale tři už téměř jisté góly chytil skvělými zákroky třeboňský gólman.

 

Tomáš Svoboda - trenér

Zpět na články »