Starší dorost si z Domažlic odvezl tři body za výhru 2:0

[4. 9. 2018 9:34:08]
Starší dorost si z Domažlic odvezl tři body za výhru 2:0

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍHO DOROSTU – skupina A (4.kolo)

 

TJ Jiskra Domažlice    Starší dorost   0:2  (0:2)   
G: Sochůrek, Čipera

Sestava:
Dřevojan – Beňo (82. Vyskočil), Bareš, Svoboda, Machovský – Čejda, Bláha, Kouklík, Čipera (46. Kozohorský) – Nováček, Sochůrek (87. Procházka)


Ve 4. kole jsme zajížděli k nováčkovi soutěže do Domažlic. Sportovní areál v Domažlicích patří mezi nejhezčí z těch, kde jsme sehráli divizní zápas. Místní Áčko tady hraje ČFL a tomu odpovídá jejich pěkné kompletní zázemí. Příjemně nás zde překvapili tím, že se utkání hrálo na hlavním hřišti na přírodní trávě, a nemuselo se jít na umělku. Za zmínku stojí, že v Domažlicích pršelo v průběhu celého víkendu, včetně nedělních zápasů dorostu, přičemž odpoledne se tam hrál ještě zápas B týmu mužů.

V utkání jsme se ujali vedení ve 3. minutě zápasu pěkným přehozením brankáře. Další branku jsme dali ve 31. min po pěkné střele z velkého vápna. V prvním poločase jsme si vypracovali další nebezpečné šance, ale ty jsme už nevyužili. V druhém poločase jsme měli v prvních 3 minutách dvě jasné tutovky, ale zakončení bylo neúspěšné. Soupeř hrál celý zápas aktivní fotbal a taky si především v druhém poločase dokázal vypracovat nebezpečné šance, kde i jejich zakončení bylo nepřesné. V posledních 10 minutách jsme ještě nevyužili dvě 100% šance, a tak se skóre z prvního poločasu už neměnilo a my si odvážíme důležité vítězství z těžkého venkovního zápasu.

 

Tomáš Svoboda - trenér

 

Zpět na články »