Starší dorost si neporadil s "béčkem" Motorletu Praha

[11. 10. 2017 12:26:35]
Starší dorost si neporadil s

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍHO DOROSTU - skupina A
9. mistrovské utkání: 7.10.2017 (hřiště: Tatran)

 

Starší dorost – Motorlet Praha „B“  3:6 (1:3)
G: Čejda, Matoušek, Všetečka
(A: Kouklík, Nováček, Glogar)

Sestava:
Kubánek – Hrbek, Glogar, Počepický Machovský – Čejda, Všetečka, Kouklík (81.Krameš), Nováček – Matoušek, Žirovnický (46.Voslář)      /připraveni: Dřevojan, Bareš/


Fotogalerie z obou dvou utkání: ZDE


Při pohledu na tabulku bylo zřejmé, že se bude jednat o důležité utkání, protože zde byla šance se výrazně odpoutat od celků bojujících o záchranu. Úplně stejně ovšem musel uvažovat i soupeř, který se nám potřeboval přiblížit. Hned úvod utkání se nám vydařil a ve 3.minutě jsme se dostali do vedení, když J.Kouklík našel přihrávkou do běhu L.Matouška a ten zakončil podél gólmana na zadní tyč – 1:0. Bohužel gól na nás tentokrát zapůsobil úplně opačně a místo toho, aby nás nakopl, tak kluci zřejmě propadli uspokojení a přenechali soupeři hru. V 7.minutě se jeden z hostujících hráčů zjevil před naší brankou zcela sám, ale naštěstí výborně zasáhl M.Kubánek. Ve 12.minutě přišel nešťastný moment, kdy D.Glogar odkopával míč a trefil L.Matouška. Od toho se míč odrazil soupeři do běhu a vznikla situace 2 na 1, s kterou si hosté poradili – 1:1. V 15.minutě pěkně vystřelil L.Matoušek, ale bohužel těsně vedle. V 25.minutě hosté výsledek otočili, když se střelou prosadil nepokrytý hráč na hranici vápna a musíme si říci, že při této brance neměl úplně čisté svědomí ani náš brankář – 1:2. V 27.minutě jsme mohli vyrovnat a zápas se možná mohl vyvíjet úplně jinak. Ale bohužel J.Žirovnický nenaložil se svojí šancí úplně nejlépe a zákrok brankáře Motorletu nám zkazil radost. Ve 43.minutě přišla obrovská hrubka, když dezorientovaný L.Matoušek chtěl odkopnout míč z vápna nesmyslně směrem na střed hřiště, ten se mu svezl po kopačce a byla z toho perfektní přihrávka na třetí branku soupeře – 1:3.

I přesto jsme si v poločase říkali, že pokud zlepšíme důraz a celkovou aktivitu ve hře, tak se s utkáním ještě dá něco udělat, protože několik nebezpečných situací jsme si v první části dokázali vytvořit. Bohužel hned ve 46.minutě se stalo to nejhorší, co se stát mohlo, když hosté po trestném kopu zvýšili na 1:4. V 51.minutě nebezpečně pálil L.Matoušek a v 55.minutě T.Nováček – bohužel v obou dvou případech těsně vedle. V 65.minutě našel T.Nováček krásným pasem přes celé vápno D.Čejdu a ten prostřelil brankáře – 2:4. V těchto chvílích jsme měli mírnou herní převahu a zdálo se, že by se nám ještě mohlo povést vrátit se do zápasu. Bohužel, místo kontaktní branky, se z ojedinělé útočné akce prosadil soupeř a zvýšil na 2:5. V úplném závěru už se hrálo dost otevřeně na obou dvou stranách. Nejdříve v 87.minutě hosté zvyšovali na 2:6 a v 90.minutě dal konečnou podobu výsledku Z.Všetečka, který se prosadil střelou z hranice vápna 3:6. Celkově utkání musíme hodnotit dost špatně, protože se nám nepodařilo získat důležité body a navíc se nám zranil další hráč ze základní sestavy. Na druhou stranu byly i pasáže hry, kdy jsme soupeře dokázali zatlačit a vytvořit si několik nebezpečných situací. V příštích zápasech se musíme zaměřit na to, abychom soupeři nepřenechali aktivitu a byli jsme to naopak my, kdo diktuje tempo utkání od začátku až do konce. Příští zápas hrajeme v sobotu 14.října v Rokycanech.

      

-----------------------------------------------------------------------------------

 

Mladší dorost – Motorlet Praha „B“  2:0 (1:0)
G: Barták, Sochůrek

Sestava:
Dřevojan – Beňo, Svoboda, Bareš, Doubrava – Procházka, Novotný, Kouklík, Kozohorský – Barták, Sochůrek
střídali: Jirák, Brejla, Chocholoušek, Šťovíček 

Zpět na články »