St.dorost předvedl v Novém Strašecí neuvěřitelný obrat!

[10. 5. 2015 20:09:51]
St.dorost předvedl v Novém Strašecí neuvěřitelný obrat!

25.kolo KPSD, neděle 10.5.2015, Nové Strašecí

 

Nové Strašecí – St.dorost    3:4 (1:0)
G: Doubrava 2, J.Novák, Stibor   


Sestava:

Glogar – M.Novák, Hofman, Stibor, Míka – J.Novák, Otradovec, Lípa, Lhota – Hrubý, Doubrava
střídali: Procházka, Vlásek, Souček, Klíma

V 25. kole jsme zajížděli do Nového Strašecí, které bylo v tabulce pět bodů před námi.  Domácí mužstvo patří v jarní části k nejlepším, když většinu zápasů dokázalo vyhrát. Podle očekávání byli domácí od začátku lepší a získali mírnou územní převahu. Vypracovali si několik příležitostí, ale žádnou z nich nedokázali proměnit. V 26.minutě jsme ztratili na polovině míč a domácí se po rychlém protiútoku ujali vedení 1:0. Další jejich příležitosti vychytal výborný T.Glogar, který nedovolil domácím navýšit vedení. V 37.minutě zahrával J.Novák ze strany přímý kop a jeho střílený centr umístil do branky V.Lípa, ale rozhodčí odmával ofsajd, který pravděpodobně nebyl.

Druhý poločas začal nešťastně, protože ve 47.minutě po chybě naší obrany vstřelili domácí druhý gól – 2:0. Od této chvíle hráli pouze domácí, kteří se snadno dostávali do naší obrany a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Několik příležitostí zahodili a asi čtyři obrovské šance chytil brankář T.Glogar. Vyjímkou byla šance J.Doubravy, který postupoval na domácího brankáře zcela sám, ale branku nevstřelil. Přesto nakonec přišel třetí gól, který znamenal definitivní rozpad naší hry – 3:0. V tuto chvíli už se zdálo, že se zápas bude pouze dohrávat a na obou stranách došlo k několika střídáním.

V 79.minutě nařídil rozhodčí v náš prospěch trestný kop, který nádhernou střelou přes zeď proměnil J.Doubrava – 3:1. V 83.minutě se prosadil ve středu hřiště F.Stibor, který si po výkopu T.Glogara přehodil obránce a následně i netakticky vyběhnuvšího brankáře – 3:2. Domácí hráči naprosto zpanikařili, čehož naši využili v 85.minutě, kdy po obléhání domácí branky vyrovnal J.Novák – 3:3. Tímto gólem neuvěřitelný obrat neskončil. V 87.minutě, po našem dalším rychlém protiútoku, se proti domácí dezorientované obraně zblízka prosadil J.Doubrava – 3:4. Poslední tři minuty naše mužstvo udrželo příznivý výsledek a zázračný obrat zápasu dotáhlo až do konce. Největší podíl na vítězství měl brankář T.Glogar, který držel mužstvo nad vodou a útočník J.Doubrava, který se dokázal v závěru prosadit. Za snahu v posledních deseti minutách si zaslouží pochvalu i všichni ostatní hráči.    

 

Zpět na články »