Spanilá jízda Tatranu divizí pokračuje (+ video)

[28. 9. 2015 13:44:12]
Spanilá jízda Tatranu divizí pokračuje (+ video)

 

„A“ muži – Malše Roudné 4:2 (1:0)

G: Pešek 2, Němec, Kvěch

 

sestava:

Capouch - Řehák, Brotánek, Vystyd, Pešek, Kdolský (78.Sirotek), Kvěch (74.Čejda), Matoušek (86.Sůsa), Soldát, Senft (66.Lípa), Němec

Sestava kola a hlasování o hráče kola!!! (Kryštof Kvěch a Petr Pešek)

 

Video ze zápasu: ZDE

 

Začátek zápasu byl hodně divoký, nejdříve přišla špatná malá domu našeho hráče, která málem poslala hosty do vedení. Ještě v probíhající druhé minutě nastřelili hosté tyč. Hned z protiútoku našel Němec Soldáta, ale ten branku netrefil. Potom se hra uklidnila. Další naše šance přišla v 15. minutě, ale zakončující Němec střílel vedle. Bombu Kdolského stačil hostující brankář s námahou vyrazit na roh. Ve 32. minutě ještě svojí šanci neproměnil Němec. Zato ve 35. minutě přišla akce jako vystřižená z učebnice. Pešek nádhernou přihrávkou našel nabíhajícího Soldáta ten předložil jako na tácu přihrávku Němcovi a ten si už dokázal poradit a poslat Tatran do vedení 1:0. Ve 44. minutě mohl navýšit skóre Němec, ale branku netrefil.

Druhý poločas začal Tatran náporem. V 51. minutě si narazil míč Pešek ze Soldátem a z dvaceti metrů nádhernou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:0. Naše radost trvala jen dvě minuty, nepozornost našich obránců při rychle rozehraném trestném kopu znamenala snížení na 2:1. V zápětí mohl odpovědět Němec, ale jeho střela těsně minula cíl. V 65. minutě mohl navýšit skóre Kvěch, který dostal výbornou přihrávku pod sebe od Matouška, ale trefil jen obránce. Promarněná šance Kryštofa naštvala, a tak předvedl co umí, dostal přihrávku od Soldáta vykvedlal obránce a zavěsil - 3:1. Hosté hlavně hrozili ze standartek, když měli ve svém středu vysoké hráče. Jednu takovou příležitost dokázali proměnit v 75. minutě a bylo to 3:2. V 72.minutě střídající Sirotek nastřelil břevno. Hosté mohli vyrovnat v poslední minutě po rohu, ale branku hlavou netrefili a z protiútoku byl v pokutovém území faulován Soldát a Pešek pokutové kopy umí skvěle - 4:2. Zápas to nebyl jednoduchý, trenéři měli problém se sestavou, když v týdnu leželi Kvěch a Matoušek. K zápasu nemohl nastoupit Dvořák, který rovněž ulehl, a tak museli nastoupit někteří hráči se zdravotními problémy. Mužstvo podalo přes tyto problémy dobrý výkon. Nejlepší byl Soldát, který asistoval u všech branek a opět spolehlivý výkon podal Brotánek. Že žije Tatran fotbalem dokázala společná akce hned po zápase. Na tribuně se sešli hráči A mužstva, B mužstva a C mužstva a dlouho do noci se nesli tribunou vítězné chorály. Pořád se mluví o tom, že je potřeba něco udělat pro fotbal a diváky. A potom vysílá televize O2 derby ve tři hodiny odpoledne a tím kazí návštěvnost na zápasech!!! Přesto k nám přišlo 365 vynikajících diváků. Ke konci zápasu už jich mohlo být 500. Další zápas hrajeme v sobotu v Plzni s Doubravkou od 16.00 hod. Odjezd autobusu je ve 12.45 hod.

 

Jiří Voráček – vedoucí mužstva

 

Tabulka soutěže: ZDE

 

Zpět na články »