Spanilá jízda podzimní částí krajského přeboru pokračuje

[8. 11. 2014 20:04:00]
Spanilá jízda podzimní částí krajského přeboru pokračuje

Tatran Rakovník – „A“ muži   0:2 (0:1)

 

G: Senft, Lípa

 

sestava:

Mošnička - Pešek, Brotánek, Vystyd, Sůsa, Soldát (85.Repetný), Matoušek, Senft, Lípa (89.J.Dvořák), Dvořák, Pudil (78.T.Brotánek) 

Tatran odjel do Rakovníka bez útočníků Němce /v práci/, Haase /stop pro čtyři žluté karty/ a bez zraněného Janouška. Tatran začal zápas lépe a domácí obránce vykopával v 7. minutě střelu Dvořáka z brankové čáry. To domácí probudilo, a kdyby byl 36. minutě stav 3:0 pro domácí nikdo by se nedivil!!! Mošnička v 11.minutě, ve 24.minutě a v 36.minutě předvedl vynikající zákroky, když první dva dokonce proti dorážkám z bezprostřední blízkosti. Kdyby se jako v hokeji vyhlašoval nejlepší hráč, nemohl mu titul uniknout. Mošnička mužstvo podržel a Senft dobře před zápasem poslouchal slova trenéra Šacha, který  upozorňoval hráče na to, že domácí brankář rád vybíhá až daleko do stran a do pole, a že by se toho mohlo využít ke vstřelení branky. Tato situace se odehrála v 41.minutě, kdy domácí brankář vyběhl daleko do pole, na něj vytvořili tlak Pudil se Soldátem, míč skončil u Senfta a ten pohodlně trefil prázdnou branku -  1:0 pro Tatran. Takzvaný šatňák srazil domácí do kolen.

Druhý poločas začal opět lépe Tatran a z brejku v 52.minutě skóroval Lípa po přihrávce Dvořáka - 2:0. Od té chvíle Tatran už kontroloval vývoj zápasu a nepřipustil žádnou komplikaci. Dobře zahráli oba stopeři Brotánek a Vystyd, kteří odhlavičkovali všechny nebezpečné centry. Pochvalu zaslouží celé mužstvo, které bojovalo jako jeden muž a po vstřelené brance šlo nekompromisně za vítězstvím. A tak cesta z Rakovníku radostně ubíhala a dozvěděli jsme se, že už nás žádný tým na světě neporazí. Podzim ukončíme doma s vedoucím týmem Ovčár a bylo by dobré, kdyby byl plný dům. Hraje se v neděli 16.11.2014 od 13.30 hod.  Celý realizační tým s hráči, by chtěl popřát našim fanouškům hodně zdraví v novém roce 2015 a na jaře nashledanou.

 fotogalerie ze zápasu: ZDE

Vedoucí mužstva: Jiří Voráček

Zpět na články »