Shrnutí zimního období - přípravka "A"

[11. 3. 2016 7:23:01]
Shrnutí zimního období - přípravka

Zimní příprava začala v pondělí 4.1.2016 a to posilovnou v prostorách KDS Petra Vaniše. Do posilovny chodili hráči přípravky každé pondělí a pod vedením zkušených instruktorek posilovali na trampolínách a bose. Mimo posilovnu jsme chodili 2x týdně do tělocvičny (zemědělka + gympl), kde probíhala hlavní část zimní přípravy. Mimo tuto tréninkovou zátěž hráči absolvovali přípravné přátelské zápasy a turnaje.

17.1.2016 - Turnaj Benešov

Na první turnaj v novém roce jsme vyjeli do Benešova, kde v nafukovací hale a na umělé trávě jsme odehráli pět 20ti minutových utkání. Na naší hře bylo vidět, že jsme na začátku přípravy, a že systém hry
4 + 1 nám není vlastní. Na tomto turnaji jsme předvedli nejslabší výkon celé zimní přípravy. Nedařilo se nám zakončení našich akcí a někteří soupeři nás přehrávali.

Sestava: Matoušek Šimon, Křesina Václav, Bartáková Bára, Mašek Jakub, Jindráková Róza, Krajdl Jan, Brunclík Sláva, Pšenička Jakub, Vybíral Adam

střelci: Bartáková 3, Jindráková 2, Mašek


zápasy:

TJ Tatran Sedlčany - FC Hlinsko …...... 1 : 9

FC Graffin Vlašim - TJ Tatran Sedlčany …....... 11 : 1

TJ Tatran Sedlčany - FK Týnec nad Sázavou …........ 2 : 2

Meteor Praha - TJ Tatran Sedlčany …......... 3 : 2

TJ Tatran Sedlčany - FC Slovan Havlíčkův Brod …........ 0 : 6

 


 

22.1.2016 - přátelské utkání na Dobříši

Po nevydařeném turnaji v Benešově jsme jeli do Dobříše k přátelskému utkání s místní starší přípravkou  A. Toto utkání se hrálo systémem 5+1 a 3x20 minut. Celé utkání bylo velmi vyrovnané a nám se konečně dařilo proměňovat naše útočné akce. Utkání bylo velmi pohledné a oba soupeři předvedli kvalitní výkon, což se projevilo i na celkovém skóre zápasu.

MFK Dobříš A - TJ Tatran Sedlčany A …....... 8:4

sestava: Matoušek Šimon, Součková Martina, Křesina Václav, Voháňka Petr, Ballon Tomáš, Jindráková Róza, Krajdl Jan, Vybíral Adam, Pšenička Jakub, Mašek Jakub, Brunclík Sláva

střelci gólů: Voháňka 2, Ballon, Brunclík

 

 

30.1.2016 - turnaj starších přípravek v Milevsku

Halový turnaj v Milevsku se hrál systémem 5+1 a 1x12 minut.

Tento turnaj pro nás byl jako na houpačce. Střídali se dobré výkony s horšími. Jednotlivé zápasy se hráli pouze na 12 minut, a tak byl větší tlak na hráče při rozehrávání jednotlivých akcí a mnohdy jen malé chyby rozhodovaly i celé zápasy. Našemu týmu tento turnaj přinesl mnoho nových zkušeností. Celkově náš výkon hodnotím spíše kladně. Tým přípravky 2005 posílili dva hráči mladší přípravky (Sobotka Adam a Macháček Šimon), kteří svými výkony plně nahradili naší nemocí oslabenou přípravku.

Sestava: Křesina Vašek, Pšenička Jakub, Vybíral Adam, Krajdl Jan, Ballon Tomáš, Brunclík Sláva, Mašek Jakub, Sobotka Adam, Součková Martina, Macháček Šimon

střelci gólů: Ballon Tomáš 4, Sobotka Adam, Brunclík Sláva

TJ Tatran Sedlčany - Hradiště I ..…..... 0 : 3

FC Táborsko - TJ Tatran Sedlčany …....... 1 : 3

TJ Tatran Sedlčany - Planá n. Lužnicí …....... 0 : 3

FC ZVVZ Milevsko I - TJ Tatran Sedlčany …....... 4 : 2

ZD Kovářov - TJ Tatran Sedlčany …....... 0 : 1

 

Celkově jsme z 10ti týmů obsadili 7.místo.

 

 

7.2.2016 - přátelské utkání se Spartakem Příbram

Jediné přípravné utkání naší starší přípravky, které jsme sehráli doma bylo s příbramským Spartakem. Za velké divácké podpory jsme zápas sehráli v hale (zemědělka). Své fanoušky hráči obou týmů nezklamali a svými výkony přispěli k hezkému sportovnímu dopoledni. Celý zápas se hrál ve vysokém tempu a nebylo nouze o hezké akce z obou stran. Celkově tento zápas hodnotím za velmi povedený. Hrálo se systémem 5+1 a 3x20 minut.

TJ Tatran Sedlčany - Spartak Příbram 4 : 2 ( 1:1 , 2:0 , 1:1 )

sestava: Matoušek Š, Součková M, Křesina V, Pudil B, Mašek K, Ballon T, Macháček Š, Vybíral A, Pšenička K, Krajdl J, Voháňka P, Sobotka A

střelci: Sobotka Adam 3, Pudil

 


28.2.2016 - turnaj v Benešově

Před odjezdem na soustředění jsme odjeli opět do Benešova kde jsme se zúčastnili turnaje starších přípravek (4+1 hráči a 1x20 minut). Opět se nám na tomto turnaji nedařilo. Celkově naše hra byla lepší než při poslední účasti na tomto turnaji, ale opět to na naše soupeře nestačilo. Jelikož to byl náš poslední turnaj tak si naši hráči vyzkoušeli hru na jiné pozici, než jsou zvyklí. Celkově bych tento turnaj hodnotil jako dobrou zkoušku pro naše hráče a určitě nám všem přinesl mnoho poznatků a podkladů pro další naše zlepšení při řešení různých herních situací.


Sestava: Matoušek Š., Vybíral A., Pšenička J., Brunclík S., Krajdl J., Ballon T., Jindráková R., Křesina V., Součková M., Voháňka P.


střelci: Ballon 2, Voháňka 2, Vybíral 2, Pšenička

 

FC Hlinsko - TJ Tatran Sedlčan 9 : 1

TJ Tatran Sedlčany - AFC Humpolec 1 : 6

FK Admira Praha - TJ Tatran Sedlčany 6 : 1

SK Votice - TJ Tatran Sedlčany 7 : 1

TJ Tatran Sedlčany - SK Benešov 4 : 3

 

Celkově jsme díky výhře nad domácím SK Benešov skončili na 5.místě.

 

 

V termínu 2.- 6.3.2016 jsme měli zimní soustředění společně s mladšími a staršími žáky v sportovním areálu Sedlec – Prčice. Na soustředění jsme odjeli kompletní, až na jednu výjimku (Brunclík Sláva-nemoc).

Na soustředění jsme pěkně potrénovali kondici, herní situace ale i střelbu a další fotbalové disciplíny. Mimo fotbalu jsme si zahráli i turnaj ve stolním tenise, který byl velmi napínavý.

Výsledky turnaje ve stolním tenise: 1.Mašek Kuba, 2.Voháňka Petr, 3.Pšenička Kuba, 4.Pudil, 5.Matoušek, 6.Hasman, 7.Křesina, 8.Vybíral, 9.Jindráková, 10.Krajdl, 11.Součková a Ballon.

Nad rámec připravených tréninkových jednotek jsme odehráli 2x 1,5 hodiny fotbal v zápasovém tempu na umělé trávě při umělém osvětlení.

Všechny hráče, kteří se zúčastnili soustředění musím pochválit za přístup k tréninku a za dobré chování i mimo trénink.

Soustředění jsme zakončili přátelským utkáním s domácím týmem Sedlec-Prčice. Toto utkání se nám vydařilo a domácí tým jsme celkem přehrávali. Naši hráči do zápasu zapojili i herní prvky, které jsme trénovali během soustředění. Hráli jsme kombinační velmi pohlednou hru, která se musela líbit všem co dorazili se podívat. I přesto, že se nám střelecky moc nedařilo tak jsme nastříleli domácím celkem 5 branek. Je jen velká škoda, že jsme některé velmi pohledné situace nedotáhli do gólového zakončení.


Sedlec – Prčice - TJ Tatran Sedlčany     3 : 5 ( 2:2 0:1 1:2)


střelci: Krajdl 2, Jindráková, Ballon, Pudil

 

Celkově celou zimní přípravu hodnotím jako velmi povedenou a už nyní se všichni těšíme na první jarní mistrovské utkání.

 

INFO: Došlo také k aktualizaci soupisky. Po kliknutí na fotku se vždy zobrazí větší náhled.

 

Honza Krajdl 

Zpět na články »