Shrnutí zimní přípravy "áčka"

[2. 3. 2015 17:47:23]
Shrnutí zimní přípravy

Tatran ukončil zimní přípravu a už v neděli ho čekají jarní odvety. Tatran zahájil přípravu 10.ledna, odtrénoval 26 tréninkových jednotek a soustředění v Sušici. 

Na soustředění se trénovalo třikrát denně, dvakrát na UMT a potom v posilovně, nechyběla ani možnost rehabilitace s vířivkou, bazénem a saunou. Kladem bylo že se soustředění zúčastnilo 26 hráčů. V plánu bylo i sehrání pěti zápasů, ale pro špatné počasí se nehrálo utkání v Příbrami se Spartakem. Bilance je dvě vítězství, jedna remíza a jedna porážka při skóre 13:9. Porážka byla dva jedna s juniorkou 1.FK Příbram, remíza s Voticemi, kde jsme asi sehrály nejhorší zápas, když ho domácí pojali příliš prestižně. Výborný výkon podalo naše mužstvo proti diviznímu Milevsku a vítězství 3:1 bylo pro domácí milosrdné. První půle a vedení pět ku jedné v Benešově se dá hodnotit kladně. Nejlepším střelcem v přípravě byl Haas autor 6 branek, Němec přidal 2 a po jedné dali Řehák, Soldát, Sirotek, Dvořák a Pudil. Trenéři určili základní 18 členný kádr, to ale neznamená že to mají hráči pod penzí! Když nebudou chodit na tréninky a plnit povinnosti při zápase není nikde napsáno, že nebudou vyměněni, když v béčku čeká hodně vlčáků na svojí šanci!

V kádru jsou brankáři Capouch, Mošnička,  obránci Pešek, Brotánek, Lípa, Řehák, Janoušek, Vystyd, Sůsa, Bartoš a do zálohy Soldát, Matoušek, Senft, Dvořák, Sirotek, do útoku Haas, Němec a Pudil. Pozorný čtenář zjistil, že tam jsou dvě nová jména, Řehák se vrátil z Rakouska a jeví se dobře, do branky je to Pavel Capouch, který zde chytal za žáky a naposled byl ve třetiligovém Benešově a je mu 31 let.

V neděli 8.3.2015 od 14.30 hod. hrajeme doma první jarní zápas proti Hostouňi, které máme co vracet po podzimní porážce. Zároveň je to zápas kde se utká čtvrtý s pátým a proto čekáme, že nás naši věrní fanoušci přijdou povzbudit v co největším počtu.


 Jiří Voráček - vedoucí mužstva

Zpět na články »