Sezónu již zahájili i starší žáci, ale na úvod bohužel nestačili na Tatran Rakovník

[5. 9. 2017 11:37:09]
Sezónu již zahájili i starší žáci, ale na úvod bohužel nestačili na Tatran Rakovník

Příprava starších žáků na novou sezonu začala v pondělí 31.7 odjezdem na tradiční soustředění v Žinkovech společně s mladšími žáky. Do soboty 5.8. jsme pořádně makali – ranní výběh + tři tréninky denně , dále jsme sehráli přátelské utkání s Berounem, ve kterém jsme zkoušeli různé varianty sestavy.

Soustředění se zúčasnilo 14 st.žáků a všechny musím pochválit za přístup a nasazení . Jedinou vadou byl zlomený palec na noze Lukáše Jenčíka , který tak měl omezenou zátěž.

Chtěl bych poděkovat všem trenérům Slávovi , Honzovi, Jirkovi, Fandovi a Radkovi za super soustředění.

 

Po návratu ze soustředění jsme naskočili do tréninkového cyklu 3 tréninků týdně včetně vítězného přátelského utkání v Milevsku.

První mistrovský zápas nás čekal 27.8. na Tatranu Rakovník.

Zápas to byl pro nás smůlovatý neboť soupeř vystřelil za celý zápas na naší branku celkem čtyřikrát z toho dal dva góly a bral tři body.

V prvním poločase vyrovnaná hra od vápna k vápnu a naše jedno zaváhání a nedomluva obránců vedlo k vedení domácích 1:0 , přestože jsme šli jednou sami na golmana a měli ještě další velice slibné šance, které jsme však ve finále špatně vyřešili.

Ve druhém poločase naše zlepšená hra vedla k tomu , že se hra odehrávala převážně na polovině domácích , vytvořili jsme si  opět dost možností na vstřelení branky , ale chyběla nám odvaha více střílet a zakončovat akce jednoduše. Opět jsme byli potrestáni za chybu v obraně kdy  stoper Matěj Hrabák vyvážel míč z obrany ve snaze podpořit náš tlak v souboji 1x1 se míč odrazil od domácího hráče tak nešťastně , že se dostal k útočníkovi domácích , který byl v tu chvíli cca 5 metrů za ním , ale bohužel ne v ofsajdovém postavení neboť  jeden z obránců nestačil vyběhnout s Matějem a tak domácí útočník postupoval sám na vyběhnuvšího brankáře a vyřešil to přelobováním a bylo 2:0.I po obdržené brance jsme domácí tlačili šli jsme sami na golmana ( L.Jenčík, Šimon Štemberk ) , ale gól jsme dali až v70.min kdy se krásně z trestného kopu trefil L.Jenčík  2:1.

 

Přes porážku jsem spokojený s nasazení, předvedenou hrou ale hodně musíme zapracovat na střelbě a jednodušším finálním zakončení šancí , které si vypracujeme.

Škoda minimálně bod měl být náš.

Zpět na články »