Šestá prohra "áčka" v řadě

[6. 9. 2021 7:52:35]
Šestá prohra

SK Klatovy – „A“ muži   2:0 (2:0)

 

Sestava:
Glogar – P.Lípa, Sosnovec, Krotil, M.Krůta (67.M.Sirotek), Hašek (64.Kouklík), Novotný, M.Dvořák, M.Habart, D.Krůta (64.Soldát), Sochůrek (80.D.Čipera)

Tatran odjel k dalšímu zápasu bez Hanuše, Repetného, L.Brotánka, Kdolského, Haase a Dřevojana. Hned na začátku je ovšem potřeba pochválit celé mužstvo za bojovnost. Fotbal je o chybách a ty jsme v první půli udělali dvě a inkasovali. My jsme soupeře přehrávali hlavně v druhém poločase a při trošce štěstí jsme mohli přivést první bod. Zápas začal náporem domácích, kteří kopali tři rohy, ale naší branku to neohrozilo. Ve 12.minutě jsme měli první šanci při závaru v pokutovém území. Za tři minuty na to uvolnil Dvořák Krůtu Davida a jeho křížnou střelu vytlačil brankář na roh. Po rohu střílel Sochůrek nad. Ve 20.minutě špatně rozehrál ve středu pole míč Lípa a následoval rychlý brejk domácích po pravé straně, centr na nabíhajícího hráče a gól v naší brance - 1:0. Za devět minut špatně rozehrál míč před pokutovým územím Krotil a poslal míč na nohu soupeře, ten okamžitě do leva na spoluhráče a ten prudkou střelou na přední tyč navýšil skóre na 2:0.

Druhý poločas začal náporem našeho mužstva. V 52.minutě jsme přitiskli domácí do pokutového území a kopali šest rohů. Gól byl na spadnutí, bombu Krůty Davida vyrazil brankář na roh. V 55.minutě už putoval míč do branky, když se odrazil od Davida Krůty, ale míč se šoural pomalu a brankář ho z velkou námahou vytlačil na roh. V 72.minutě předvedl pěkný zákrok Glogar při jediné šanci domácích ve druhém poločase. Až do posledního hvizdu rozhodčího jsme se snažili skórovat, ale bez úspěchu. S jednotlivců bych pochválil Sochůrka, Davida Krůtu a až na jedinou chybu zahráli dobře devatenáctiletí stopeři (Sosnovec, Krotil). V neděli nás čeká doma Mýto od 16.00 hod.

 

Zpět na články »