Rozloučení s podzimní částí sezóny

[21. 11. 2014 13:26:34]
Rozloučení s podzimní částí sezóny

O předchozím víkendu skončil fotbalový podzim, a tak nastal opět čas na různá setkání a hodnocení. Bezprostředně po sezóně se v klubovně na fotbalovém stadionu uskutečnila dvě.

V neděli 16.listopadu, po skončení posledního mistrovského utkání podzimní části,  se dohromady sešli hráči obou dvou mužstev dospělých  a pozvaní hosté na „závěrečně schůzi“. Schůze proběhla v přátelské náladě a podzim zde byl vyhodnocen jako velmi úspěšný („áčko“ je 5. v krajském přeboru; „béčko“ dokonce vede okresní přebor) a zároveň se zde diskutovalo o plánech na jaro.

 

----------------------------------------------

 

V úterý 18.listopadu se uskutečnila schůze členů výboru s trenéry a dalšími lidmi, kteří pomáhají u jednotlivých mužstev.  Setkání bylo vedeno jako poděkování za jejich práci. Po společné večeři následovaly krátké zprávy za jednotlivá mužstva a dále se trenéři dozvěděli některé novinky; důležité zprávy z výboru.  V závěru proběhla diskuze, kde se řešily akce, které nás v nejbližší době čekají. Úplně nejaktuálnější problém, s kterým se budeme potýkat, je oprava kabin na hlavním stadionu, což zkomplikuje zimní přípravu.

 

Zpět na články »